Staatliche skileraren 2014

De afsluitende examens van de Staatliche skileraren opleiding, leerjaar 2013/2014, zitten er op. In St. Christoph am Arlberg (AT) stond het examen onder leiding van audit voorzitter Reinhard Eberl, CEO van de sportdienst van de staat Tirol. De opleiding was zoals gewoonlijk weer zeer veel eisend.

De skileraren en leraressen die alle onderdelen positief hebben kunnen afsluiten hebben hun droom vervuld: ze zijn Staatlich gekwalificeerd. Met deze beroepsopleiding staan alle deuren in de skiwereld voor hun open. De Oostenrijkse Staatliche skilerarenopleiding behoord tot één van de beste van de wereld.

Er waren veel lachende gezichten te zien toen na een lange en zeer intensieve opleiding de geslaagde van dit leerjaar op 9 April 2014 het Staatiche diploma in ontvangst mochten nemen. De aanwezigheid van de ÖSSV president Richard Walter en de vertegenwoordiger van de skileraren verenigingen onderstreepte het belang van deze opleiding voor de Oostenrijkse skischolen. De opleiding was goed georganiseerd en uitgevoerd door Mag. Peter Moser, BSPA Innsbruck, en de opleidingsmanager Rudi Lapper samen met zijn team. Ook zij konden terecht stralen tijdens de diploma uitreiking en vierde samen met de afgestudeerde na afloop in de Oostenrijkse skiacademie in St. Christoph am Arlberg.

Skileraren Informatie feliciteert alle afgestudeerde! Gratulation!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren