Valerie is de mooiste skilerares van Oberwallis

De Zwitserse website 1815.ch is opzoek gegaan naar de mooiste skilerares uit het Zwitserse Oberwallis. Er werden bijna een kwart miljoen stemmen gegeven. Met 60.329 is Valerie Gruber uitgeroepen tot mooiste skilerares van dit moment.

De zoektocht naar de mooiste skileraren uit Oberwallis van 2016 was een succes. Rond 235.000 bezoekers van de website 1815.ch hebben in de afgelopen vijf weken hun stem gegeven. Uiteindelijk was de uitslag overduidelijk. Valerie won met 60.329 stemmen, bijna dubbel zoveel als haar concurrentie Joséphine Schwerz van Skischule Rosswald (33.539 stemmen) en Antonia Rumpf van de Schweizer Ski- und Snowboardschule Saas-Fee (32.112 stemmen).

De 18-jarige wordt telefonisch geïnformeerd over de uitslag. Als ze opneemt is ze eerst verbaast. Daarna geeft ze in een interview met 1815.ch aan dat ze ontzettend blij is met de uitslag.

Dat de uitslag zo overduidelijk was is mede te danken aan de inzet van Ski- und Snowboardschule Grächen, waar Valerie werkt, en de toeristenorganisatie daar. Zij hebben er samen met hun partners alles aan gedaan om de competitie te ondersteunen. Om de uitslag te vieren wordt er een feest georganiseerd. De 52-jarige skischool eigenaar, en vader van de winnares, is trots op de uitslag en is er zeker van dat de winst goede reclame voor het skigebied is.

Bron: 1815.ch
Foto: RZ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.