Valerie is de mooiste skilerares van Oberwallis

De Zwitserse website 1815.ch is opzoek gegaan naar de mooiste skilerares uit het Zwitserse Oberwallis. Er werden bijna een kwart miljoen stemmen gegeven. Met 60.329 is Valerie Gruber uitgeroepen tot mooiste skilerares van dit moment.

De zoektocht naar de mooiste skileraren uit Oberwallis van 2016 was een succes. Rond 235.000 bezoekers van de website 1815.ch hebben in de afgelopen vijf weken hun stem gegeven. Uiteindelijk was de uitslag overduidelijk. Valerie won met 60.329 stemmen, bijna dubbel zoveel als haar concurrentie Joséphine Schwerz van Skischule Rosswald (33.539 stemmen) en Antonia Rumpf van de Schweizer Ski- und Snowboardschule Saas-Fee (32.112 stemmen).

De 18-jarige wordt telefonisch geïnformeerd over de uitslag. Als ze opneemt is ze eerst verbaast. Daarna geeft ze in een interview met 1815.ch aan dat ze ontzettend blij is met de uitslag.

Dat de uitslag zo overduidelijk was is mede te danken aan de inzet van Ski- und Snowboardschule Grächen, waar Valerie werkt, en de toeristenorganisatie daar. Zij hebben er samen met hun partners alles aan gedaan om de competitie te ondersteunen. Om de uitslag te vieren wordt er een feest georganiseerd. De 52-jarige skischool eigenaar, en vader van de winnares, is trots op de uitslag en is er zeker van dat de winst goede reclame voor het skigebied is.

Bron: 1815.ch
Foto: RZ

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren