Netflix kijken in het buitenland

Als je de komende weken afreist naar het buitenland om daar ski- of snowboardles te gaan geven, of als je daar al het hele seizoen zit, dan wil je natuurlijk wel je favoriete Nederlandse serie kunnen blijven kijken. Het probleem is dat diensten als uitzending gemist en Netflix gebonden zijn aan regiebeperkingen in verband met uitzendrechten. Uitzendrechten zorgen ervoor dat een groot deel van het aanbod niet te zien is in het buitenland. In dit artikel leggen we je uit hoe je geen aflevering hoeft te missen van je favoriete televisieprogramma of Netflix serie.

De oplossing is het opzetten van een VPN-verbinding. Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat het er op lijkt dat je telefoon, tablet of laptop zich bevindt in een ander land. Wanneer je kiest voor Nederland denken diensten als uitzending gemist en Netflix dat je daar bent en krijg je het Nederlandse aanbod te zien.

Een manier om een VPN-verbinding op te zetten is via de dienst Vpn One Click. Deze dienst werkt op vrijwel alle besturingssystemen waaronder iOS, Android, OS X en Windows. Door het installeren van de software op het apparaat waar je jouw favoriete serie op wilt bekijken krijg je toegang tot het Nederlandse aanbod.

De installatie is eenvoudig en binnen enkele minuten voltooid. Je kunt de dienst zeven dagen gratis testen. Daarna betaal je een klein bedrag per maand. Afhankelijk van het apparaat waar de software op geïnstalleerd is en de duur van het abonnement kun je voor minder dan €1,- per maand tijdens je verblijf in het buitenland verder kijken waar je in Nederland gebleven bent.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren