Daarom wil je deze zomer skiles geven in Australië

Voor je het weet is het al weer zomer. Het wintersportseizoen zit er op en je baan als skileraar moet je voor een paar maanden vaarwel zeggen. Dat hoeft niet zo te zijn. Aan de andere kant van de wereld kun je gewoon lekker blijven skiën en snowboarden. Het skigebied Perisher in Australië is opzoek naar sneeuwsportleraren voor het komende seizoen. En wij weten wel waarom jij daar vandaag nog wilt solliciteren.

Blijven skiën en snowboarden
Zodra het wintersportseizoen in de Alpen eindigt gaan ze aan de andere kant van de wereld gewoon verder. Van juni tot oktober zijn de liften open en de pistes wit. Je kunt het hele jaar door als sneeuwsportleraar blijven werken.

Het seizoen in Perisher begint rond het weekend van Queen’s birthday in juni en duurt tot Labour day in oktober wat meestal in het eerste weekend valt. Het overgrote deel van het personeel start in juni en is eind september klaar. Een klein gedeelte begint iets eerder en is later klaar.

Een gratis seizoenskaart
Het hele seizoen heb je de mogelijkheid om te skiën in de skigebieden Perisher, Smiggins, Blue Cow en Guthega.

Gratis nacht skiën en boarden
Je passie voor het skiën en boarden is zo groot dat je dat niet alleen het hele jaar wilt doen, maar de hele dag. In Perisher kun je gratis nacht skiën en boarden als de pistes daar voor geopend zijn.

Toegang tot de grootste super pipe en funpark
Zit jij in je vrije tijd het liefst in het funpark dan zit je in Persher goed. Ze hebben daar de grootste super pipe van het land en een mooi funpark.

20% korting op je materiaal
Als sneeuwsportleraar leef je van je korting. In Perisher krijg je bij alle winkels en restaurants 20% korting. Op een paar nieuwe ski’s of een nieuw snowboard scheelt dat al gauw een hele boel eurootjes.

Vrienden voor het leven
In de skigebieden van Australië vind je over het algemeen alleen maar echte wintersportfanaten. Jullie gedeelde passie maakt jullie vrienden voor het leven, ook als er sprake is van zo’n kleine 15.000 kilometer afstand.

Te gekke feesten
Speciaal voor het personeel van het gebied, en dus ook voor de sneeuwsportleraren, worden er tijdens het winterseizoen te gekke feesten georganiseerd.

Zicht op werk in de zomer
Het skigebied heeft een speciaal partnerprogramma waardoor je in de zomer de mogelijkheid krijgt om in Australië of een ander land werk te vinden.

Gratis skipas voor familie
De afstand tussen Nederland en Australië is even wat anders dan je gewend bent van je werk in de Alpen, maar als je familie een weekendje langs komt kun je ze wel een gratis skipas bieden. Het skigebied geeft gratis skipassen aan je echtgenoot of kinderen ongeacht de leeftijd.

Het grootste skigebied van Australië
Persher is het grootste skigebied van Australië en telt maar liefst 1.200 man personeel waarvan er 140 het hele jaar door in dienst zijn. Je vindt er naast het beroep van sneeuwsportleraar nog 249 andere beroepen.

Het centum van het skigebied is Perisher Valley dat gelegen is op zo’n zes uur rijden vanaf Sydney. Het is het grootste skigebied op het Zuidelijk halfrond. Je vindt er de hoogste bergen, het grootste aantal liften en de meeste sneeuw van Australië.

Solliciteer nu!
Lijkt het jou wat om komende zomer naar Australië of te reizen en om daar de winter mee te maken als sneeuwsportleraar? Persher is op dit moment opzoek naar ski- en snowboardleraren. Soliciteren in Australië heeft wat meer voeten in de aarde dan in een van de Alpenlanden. Wacht dus niet te lang en bekijk nu de vacature.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Word nu lid!

Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

Word lidRegistreer als leraar

Most Popular

Social Media

Related Posts

Even voorstellen…

In ‘Even voorstellen…’ laten wij jullie graag kennismaken met de gezichten achter de blogs van Sneeuwsportleraren.nl. Deze week stelt Mai zich aan jullie voor. Mai

Fiss in het zonnetje!

Door online te zoeken naar informatie over skigebieden kom je veel algemene informatie tegen. Een overload aan informatie over hotels, pistekilometers en toeristische activiteiten. Voor