Ernest Marmet: Skileraar van de sterren

Het in Zwitserland gelegen Gstaad zit midden in het hoogseizoen. Wereldsterren als Robbie Williams, Paul McCartney en Roger Moore brengen graag een bezoekje aan dit prominente skidorp. Om op de piste net zo goed voor de dag te komen als ernaast willen ook de sterren skiles. Madonna maakt haar bochten samen met de Ster-skileraar Ernest Marmet.

Ernest Marmet
Marmet heeft al vele grote namen uit de entertainmentwereld leren skiën. De 53 jarige skileraar uit Saasen, Zwitserland, heeft al aan de skitechniek gewerkt van onder andere ontwerper Valentino (82) en supermodel Claudia Schiffer (44). Maar bij Madonna (56) heeft de skileraar een speciale indruk achtergelaten. Terwijl veel sterren de nadruk op de après-ski leggen, skiet de zangeres al voor het vierde achtereenvolgende jaar achter Marmet aan over de pistes van Gstaad.

Madonna
Ernest Marmet (rechts) samen met Madonna (midden)

Skileraar van de sterren
Marmet kan veel verstellen over de sterren maar zijn beroepsgeheim verbied hem dat. “Discretie is in mijn vak erg belangrijk.” Sinds 1984 bezit hij het skilerarendiploma. De kennis van de Engelse taal heeft hij zich eigen gemaakt tijdens zijn verblijf in Amerika. Skileraar van de sterren werd hij toevallig. De zoon van de James Bond acteur Roger Moore (87) behoorde tot één van zijn eerste gasten. “De mond op mond reclame zorgde voor meer bekende gasten,” aldus Marmet.

Marmet behandelt al zijn gasten gelijk. Net zoals alle andere gasten betaald ook Madonna 380 Frank (€316,-) voor een dag skiles. Haar ski’s hoeft ze niet altijd zelf te dragen, dat wil de charmante Marmer wel voor haar doen.

Bron: Blick.ch

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren