Ernest Marmet: Skileraar van de sterren

Het in Zwitserland gelegen Gstaad zit midden in het hoogseizoen. Wereldsterren als Robbie Williams, Paul McCartney en Roger Moore brengen graag een bezoekje aan dit prominente skidorp. Om op de piste net zo goed voor de dag te komen als ernaast willen ook de sterren skiles. Madonna maakt haar bochten samen met de Ster-skileraar Ernest Marmet.

Ernest Marmet
Marmet heeft al vele grote namen uit de entertainmentwereld leren skiën. De 53 jarige skileraar uit Saasen, Zwitserland, heeft al aan de skitechniek gewerkt van onder andere ontwerper Valentino (82) en supermodel Claudia Schiffer (44). Maar bij Madonna (56) heeft de skileraar een speciale indruk achtergelaten. Terwijl veel sterren de nadruk op de après-ski leggen, skiet de zangeres al voor het vierde achtereenvolgende jaar achter Marmet aan over de pistes van Gstaad.

Madonna
Ernest Marmet (rechts) samen met Madonna (midden)

Skileraar van de sterren
Marmet kan veel verstellen over de sterren maar zijn beroepsgeheim verbied hem dat. “Discretie is in mijn vak erg belangrijk.” Sinds 1984 bezit hij het skilerarendiploma. De kennis van de Engelse taal heeft hij zich eigen gemaakt tijdens zijn verblijf in Amerika. Skileraar van de sterren werd hij toevallig. De zoon van de James Bond acteur Roger Moore (87) behoorde tot één van zijn eerste gasten. “De mond op mond reclame zorgde voor meer bekende gasten,” aldus Marmet.

Marmet behandelt al zijn gasten gelijk. Net zoals alle andere gasten betaald ook Madonna 380 Frank (€316,-) voor een dag skiles. Haar ski’s hoeft ze niet altijd zelf te dragen, dat wil de charmante Marmer wel voor haar doen.

Bron: Blick.ch

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en