Even voorstellen…

In ‘Even voorstellen…’ laten wij jullie graag kennismaken met de gezichten achter de blogs van Sneeuwsportleraren.nl. Deze week stellen Sam en Yoran zich aan jullie voor. Beide mannen lopen het komende jaar stage bij Sneeuwsportleraren.nl en werken aan fantastische projecten. Lees snel verder, dan stellen zij zich beide voor!

Sam Klijn

Mijn naam is Sam Klijn, ik kom uit Moordrecht en ben 19 jaar oud. Op dit moment doe ik de opleiding Sportmarketing bij de HBO van Rotterdam. Ik ben bij Sneeuwsportleraren terecht gekomen door een opdracht die ik moest maken voor school. Toen ik vervolgens het aanbod kreeg om hier stage te komen lopen, kon ik dat natuurlijk niet afslaan!

De komende 5 maanden ga ik mij voornamelijk bezig houden met de marketing rondom Sneeuwsportleraren.nl. Denk hierbij bij aan nieuwe campagnes opzetten en de website optimaliseren. Ik kijk er onwijs naar uit om tijdens mijn stage nieuwe ervaringen in Oostenrijk op te doen en mezelf verder te ontwikkelen. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage aan dit gezellige bedrijf te leveren!

Yoran Lagerweij

Mijn naam is Yoran Lagerweij. Als klein kind was ik al dol op Oostenrijk. De wintersport vakanties met het gezin waren mijn favoriet. Hier is mijn liefde voor de bergen ontstaan.

Tijdens het zoeken naar een stage was de richting dan ook snel bepaald. Na wat zoekwerk kwam ik terecht bij Sneeuwsportleraren.nl. Een bedrijf wat mij fantastisch leek, precies wat ik in een stage zocht!

Voor Sneeuwsportleraren.nl ga ik tijdens mijn stageperiode blogs schrijven, de sociale media bijhouden en houd ik mij bezig met het bewerken van foto’s en video’s. Daarnaast kijk ik ontzettend uit naar de groei die wij de komende maanden door gaan maken met en binnen dit bedrijf. Ik hoop dan ook dat wij op sociale media meer mensen gaan bereiken in de tijd dat ik mag bijdragen aan de content. Mijn stageperiode eindigt op 4 februari. In de periode daarna heb ik gewoon weer school, maar de kans is groot dat ik ook daarna nog actief blijf bij Sneeuwsportleraren.nl!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Word nu lid!

Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

Word lidRegistreer als leraar

Most Popular

Social Media

Related Posts

Bloggers gezocht!

Word blogger Bij Sneeuwsportleraren! Ben jij een ski- of snowboardleraar en vind jij het leuk om te schrijven? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder

Damüls-Mellau in het zonnetje!

Het skigebied Damüls-Mellau bevindt zich in het Vorarlberg, het westelijkste Bundesland van Oostenrijk. Erg groot zijn de skigebieden daar niet, maar aan prachtige pistes geen

Even voorstellen…

In ‘Even voorstellen…’ laten wij jullie graag kennismaken met de gezichten achter de blogs van Sneeuwsportleraren.nl. Deze week stellen Sam en Yoran zich aan jullie