Even voorstellen…

In ‘Even voorstellen…’ laten wij jullie graag kennismaken met de gezichten achter de blogs van Sneeuwsportleraren.nl. Deze week stellen Sam en Yoran zich aan jullie voor. Beide mannen lopen het komende jaar stage bij Sneeuwsportleraren.nl en werken aan fantastische projecten. Lees snel verder, dan stellen zij zich beide voor!

Sam Klijn

Mijn naam is Sam Klijn, ik kom uit Moordrecht en ben 19 jaar oud. Op dit moment doe ik de opleiding Sportmarketing bij de HBO van Rotterdam. Ik ben bij Sneeuwsportleraren terecht gekomen door een opdracht die ik moest maken voor school. Toen ik vervolgens het aanbod kreeg om hier stage te komen lopen, kon ik dat natuurlijk niet afslaan!

De komende 5 maanden ga ik mij voornamelijk bezig houden met de marketing rondom Sneeuwsportleraren.nl. Denk hierbij bij aan nieuwe campagnes opzetten en de website optimaliseren. Ik kijk er onwijs naar uit om tijdens mijn stage nieuwe ervaringen in Oostenrijk op te doen en mezelf verder te ontwikkelen. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage aan dit gezellige bedrijf te leveren!

Yoran Lagerweij

Mijn naam is Yoran Lagerweij. Als klein kind was ik al dol op Oostenrijk. De wintersport vakanties met het gezin waren mijn favoriet. Hier is mijn liefde voor de bergen ontstaan.

Tijdens het zoeken naar een stage was de richting dan ook snel bepaald. Na wat zoekwerk kwam ik terecht bij Sneeuwsportleraren.nl. Een bedrijf wat mij fantastisch leek, precies wat ik in een stage zocht!

Voor Sneeuwsportleraren.nl ga ik tijdens mijn stageperiode blogs schrijven, de sociale media bijhouden en houd ik mij bezig met het bewerken van foto’s en video’s. Daarnaast kijk ik ontzettend uit naar de groei die wij de komende maanden door gaan maken met en binnen dit bedrijf. Ik hoop dan ook dat wij op sociale media meer mensen gaan bereiken in de tijd dat ik mag bijdragen aan de content. Mijn stageperiode eindigt op 4 februari. In de periode daarna heb ik gewoon weer school, maar de kans is groot dat ik ook daarna nog actief blijf bij Sneeuwsportleraren.nl!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren