Klas vol skileraren zet zich in voor Serious Request

Skileraren Arash, Dennis, Robin, Danielle en Anne zitten op het CIOS in Haarlem. Zij hebben gekozen voor het hoofdkeuzevak sneeuwsport en zijn inmiddels allemaal Oostenrijks gediplomeerd skileraar. Nu ze in hun laatste jaar zitten zijn ze opzoek gegaan naar een afsluitend project. En wat is er mooier dan je met je passie in te kunnen zetten voor het goede doel!

“Wij vragen aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ’s van 3FM samen met de rest van Nederland geld in en wij willen ze daarbij helpen.

 Dit gaan we doen door het organiseren van een goede doelen dag in Snowplanet. Er zijn de hele dag van 9:00 tot 17:00 uur verschillende activiteiten te doen waar we een kleine bedragen voor vragen.

 Er worden ski-, snowboard- en freestyleclinics gegeven, je kunt een actiefoto van jezelf laten maken of een video analyse van jouw ski- of snowboardskills. Naast de piste wordt er geschminkt, zijn er longboard- en slacklineclinics, 
kunnen er leuke prijzen worden gewonnen bij de loterij, leer je hoe je EHBO moet toepassen op de skipiste, kun je ski’s en board laten waxen en zijn er diverse optredens te bekijken. Wij nodigen iedereen uit om langs te komen en een steentje bij te dragen aan het goede doel door iets leuks te doen,” aldus Anne Groen.

Serious Request

Op 13 december vind het Serious Request CIOS Snowplanet evenement plaats. Voor artiesten en tijden volg je de Facebook pagina.

Wil je zelf bijdrage aan dit initiatief dan volg je de Facebook pagina en deel je dit bericht met je vrienden!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren