Klas vol skileraren zet zich in voor Serious Request

Skileraren Arash, Dennis, Robin, Danielle en Anne zitten op het CIOS in Haarlem. Zij hebben gekozen voor het hoofdkeuzevak sneeuwsport en zijn inmiddels allemaal Oostenrijks gediplomeerd skileraar. Nu ze in hun laatste jaar zitten zijn ze opzoek gegaan naar een afsluitend project. En wat is er mooier dan je met je passie in te kunnen zetten voor het goede doel!

“Wij vragen aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ’s van 3FM samen met de rest van Nederland geld in en wij willen ze daarbij helpen.

 Dit gaan we doen door het organiseren van een goede doelen dag in Snowplanet. Er zijn de hele dag van 9:00 tot 17:00 uur verschillende activiteiten te doen waar we een kleine bedragen voor vragen.

 Er worden ski-, snowboard- en freestyleclinics gegeven, je kunt een actiefoto van jezelf laten maken of een video analyse van jouw ski- of snowboardskills. Naast de piste wordt er geschminkt, zijn er longboard- en slacklineclinics, 
kunnen er leuke prijzen worden gewonnen bij de loterij, leer je hoe je EHBO moet toepassen op de skipiste, kun je ski’s en board laten waxen en zijn er diverse optredens te bekijken. Wij nodigen iedereen uit om langs te komen en een steentje bij te dragen aan het goede doel door iets leuks te doen,” aldus Anne Groen.

Serious Request

Op 13 december vind het Serious Request CIOS Snowplanet evenement plaats. Voor artiesten en tijden volg je de Facebook pagina.

Wil je zelf bijdrage aan dit initiatief dan volg je de Facebook pagina en deel je dit bericht met je vrienden!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het