Korting speciaal voor ski- en snowboardleraren

Het is een begrip onder ski- en snowboardleraren, de skilerarenkorting. Iets wat alleen sneeuwsportleraren kennen, maar waar iedereen zich wel iets bij voor kan stellen. Sneeuwsportleraren.nl geeft deze korting nu samen met Arts Sportiek op het hele wintersportassortiment in de sport- en lifestylewinkel in Uden!

Arts Sportiek Korting skileraarBen je ski- of snowboardleraar of ben je ingeschreven voor een opleiding die binnenkort start, dan ben je vast en zeker opzoek naar nieuw materiaal voor komend wintersportseizoen. Ongeacht of het gaat om een paar nieuwe sokken of een paar nieuwe ski’s, goede wintersportmaterialen zijn niet goedkoop. Als sneeuwsportleraar wil je op de kleintjes letten. Gelukkig biedt de wintersportspecialist uit Uden, Arts Sportiek, vanaf vandaag een lerarenkorting van maar liefst 25%.

De korting is geldig op het hele wintersportassortiment in de winkel. Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de korting is je ski- of snowboardlerarendiploma mee te nemen samen met een legitimatiebewijs. Ben je nog geen leraar maar ben je wel al ingeschreven voor een opleiding die dit winterseizoen van start gaat, neem dan een bevestiging van je inschrijving mee zodat ook jij gebruikt kunt maken van deze actie.

Gratis hoody
Naast de 25% korting die Sneeuwsportleraren.nl samen met Arts Sportiek weggeeft doet het skikleding merk Visor er nog een schepje bovenop. Bij aankoop van een jas of broek van het merk ontvang je een gratis hoody van Visor ter waarde van €98,-.

Wacht niet te lang want de actie is geldig tot 31 december 2016.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren