Lynn (2) haar beide ouders geven snowboardles, dit is het resultaat

Vanochtend schreven we al over of het verstandig is om je kind op jonge leeftijd te leren skiën. De conclusie is dat kinderen het meeste plezier beleven aan het wintersporten als ze zelf willen leren skiën. Het resultaat zie je in deze video. Lynn is twee jaar oud en staat op haar snowboard alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Dat deze tweejarige al kan snowboarden is bijzonder te noemen. Maar als je weet dat haar beide ouders ski- en snowboardleraar zijn dan begrijp je hoe het zit. Zodra Lynn met haar ouders de lokale snowboardwinkel inloopt ziet ze direct het kleine snowboard staan. Ze houdt het snowboard stevig vast en laat het niet meer los. Boven aangekomen trekt ze met hulp van haar ouders het board aan. Even wennen is het wel, maar al snel staat ze zelfstandig stoer om zich heen te kijken terwijl ze sierlijk de berg afglijdt.

“Ze hoeft niks en doet alles op haar eigen tempo,” zegt de moeder van Lynn. En dat is waarschijnlijk ook de reden dat Lynn zo makkelijk op haar snowboard blijft staan. Ze vindt het zichtbaar heel erg leuk. Iedere keer weer wanneer ze beneden aankomt verschijnt er een glimlach van oor tot oor op haar gezicht en roept ze luidkeels: nog een keer!

Heb jij jouw ski- of snowboardtalent van je ouders meegekregen?

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren