Jouw mening telt! Hoe goed is jouw skischool?

De wintersportvakanties zijn alweer voorbij. De drukte van de kerst en de carnaval ligt achter ons. Hoewel het skiseizoen er nog niet opzit, hebben veel sneeuwsportleraren gisteren de Alpen achter zich gelaten. Na weken lang te hebben lesgegeven zit het er weer op. Sommigen weten dat ze volgend jaar terug komen, anderen weten dat ze volgend jaar opzoek gaan naar een andere skischool om voor te werken. Wat vond jij van jouw skischool dit seizoen?

Ongeacht of je alleen tijdens de vakanties voor de skischool hebt gewerkt, je tijdens het hoogseizoen in dienst bent geweest of nog even doorgaat tot het einde van het seizoen,  je zult een goed beeld hebben gekregen hoe jouw skischool de zaken regelt.

We willen graag weten hoe de binnen-en buitenlandse skischolen omgaan met hun leraren. Hoe is het bijvoorbeeld geregeld met de accommodatie, de werktijden of de werkkleding? We doen dat zodat jij straks dé skischool vindt die het beste bij jou past én je helpt jouw skischool om volgend jaar weer voldoende skileraren te vinden.

BEOORDEEL JOUW SKISCHOOL HIER!

Staat jouw skischool niet in onze database?
Kun je jouw skischool niet vinden in onze database? Probeer dan eerst een gedeelte van de naam van de skischool in te voeren in de zoekbalk. Is de skischool niet in onze database opgenomen? Stuur dan een berichtje zodat we de skischool direct kunnen toevoegen.  Alvast names al je collega-leraren ontzettend bedankt!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren