Nu aanmelden voor de Eignungsprüfung 2015

Wil je volgend seizoen deelnemen aan het toelatingsexamen voor de Oostenrijkse Staatliche skileraren opleiding dan kun je je tot 15 december 2014 aanmelden voor de Eignungsprüfung.

Eignungsprüfung
De Eignungsprüfung is het toelatingsexamen voor de Oostenrijkse Staatlich opleiding. Om deel te mogen nemen aan deze opleiding moet je de vier dagen durende Eignungsprüfung positief afsluiten. De Eignungsprüfung voor de Staatlich opleiding van 2015 vindt plaats van 27 tot en met 30 januari in Maria Alm. Om deel te mogen nemen met je minimaal 18 jaar oud zijn, een positief afgesloten skileraren Landes opleiding hebben, bezitten over een positief afgesloten snowboard Anwärter opleiding en een positieve sportmedische keuring hebben.

Het toelatingsexamen wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel bestaat uit de reuzenslalom die binnen een bepaalde tijd moet worden geskied. Alleen wanneer de reuzenslalom positief wordt afgerond kan worden deelgenomen aan het tweede deel. Bij het tweede deel worden de basistechnieken van het skiën getest in de categorieën schools en terrein.

Heb je de Eignungsprüfung positief afgesloten dan moet je als Nederlander een Duitse taaltest afleggen.

Aanmelden
De aanmelding wordt georganiseerd door ÖSSV (Der Österreichische Skischulverband).
Wil je direct inschrijven dan kun je dat hier doen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en