Skischool Flachau komt met nieuwe promo-film

De skischool Sport am Jet in Flachau is helemaal klaar voor het komende seizoen. Dit laten ze zien in een mooie nieuwe promotie video.

De nieuwe promotie video van de skischool Sport am Jet richt zich op de kinderlessen. Naast de mooie beelden die in het vorige seizoen zijn opgenomen wordt er door één van de skischool managers, Robert Eder, uitleg gegeven over de kernpunten van de kinder skilessen. Kinderen leren skiën door te doen en te beleven in een ongedwongen sfeer. Door het gebruik van kleine groepen en intensieve begeleiding zorgt de skischool voor een goed en snel leerresultaat.

Er komen 5 leraren aan het woord in hun eigen taal met de zin: Ik ga vandaag met jullie en Bobo skiën. Hiermee laat de skischool zien dat kinderen les krijgen in hun eigen taal. Het beeld opgenomen vanuit de lucht geeft een mooi overzicht van de grote oefenweide van de skischool welke centraal gelegen is in de het skigebied. Hierdoor is het voor ouders makkelijk om af en toe bij hun kinderen te gaan kijken.

Jouw mening
Ben jij skileraar of skileraar geweest bij de skischool Sport am Jet in Flachau dan kun je hier jouw skischool beoordeling achterlaten. Een beoordeling achter laten voor een andere skischool kun je hier doen.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren