Skischool Flachau komt met nieuwe promo-film

De skischool Sport am Jet in Flachau is helemaal klaar voor het komende seizoen. Dit laten ze zien in een mooie nieuwe promotie video.

De nieuwe promotie video van de skischool Sport am Jet richt zich op de kinderlessen. Naast de mooie beelden die in het vorige seizoen zijn opgenomen wordt er door één van de skischool managers, Robert Eder, uitleg gegeven over de kernpunten van de kinder skilessen. Kinderen leren skiën door te doen en te beleven in een ongedwongen sfeer. Door het gebruik van kleine groepen en intensieve begeleiding zorgt de skischool voor een goed en snel leerresultaat.

Er komen 5 leraren aan het woord in hun eigen taal met de zin: Ik ga vandaag met jullie en Bobo skiën. Hiermee laat de skischool zien dat kinderen les krijgen in hun eigen taal. Het beeld opgenomen vanuit de lucht geeft een mooi overzicht van de grote oefenweide van de skischool welke centraal gelegen is in de het skigebied. Hierdoor is het voor ouders makkelijk om af en toe bij hun kinderen te gaan kijken.

Jouw mening
Ben jij skileraar of skileraar geweest bij de skischool Sport am Jet in Flachau dan kun je hier jouw skischool beoordeling achterlaten. Een beoordeling achter laten voor een andere skischool kun je hier doen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en