Prachtige beelden uit Hirschegg

Ook skischolen gaan met hun tijd mee. Steeds vaker bieden skischolen hun skilessen online aan en kunnen skileraren hun skilessen online bekijken. Ook het gebruik van social media begint voor skischolen steeds belangrijker te worden, en daar hoort het maken van foto’s en video’s natuurlijk bij.

Zo af en toe kom je een foto of video tegen die tot de verbeelding spreekt. En tot de verbeelding spreekt deze video van Skischule Hirschegg zeker! De manier waarop de werkzaamheden van de skileraren uit het Oostenrijkse Hirschegg zijn vastgelegd laat je weer terugverlangen naar het afgelopen seizoen. Heb je het geluk dat jouw seizoen nog een paar weken duurt, dan zul je tijdens het bekijken van de video blij zijn dat je nog niet haar huis hoeft.

Is de video van jouw skischool het bekijken waard? Laat dat ons in een reactie dan even weten.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde