Te weinig sneeuw voor skileraren tijdens de zomer

De zomer is een zware tijd voor sneeuwsportleraren. Bij gebrek aan neerslag en lage temperaturen is er onvoldoende sneeuw. New Generation Ski & Snowboard School uit Verbier maakte er een documentaire over.

In de zomer valt er op de meeste plekken te weinig sneeuw om te kunnen skiën. Na het proberen van verschillende alternatieven besluiten de leraren van de New Generation Ski & Snowboard School uit Verbier dan toch de bergen in te trekken. Makkelijk blijkt het skiën op de groene hellingen van Verbier niet te zijn, maar beter iets dan niets zullen we maar zeggen.

Heb jij er ook last van dat er te weinig sneeuw ligt in de zomer? Wees gerust. De winter komt er aan en het duurt niet lang meer voor de eerste wintersportgebieden hun deuren weer openen.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren