Totaalaanbod voor ski- en snowboardlerarenopleidingen

Voor veel wintersporters is het wintersportseizoen ten einde. Maar voor veel skileraren geldt dat nog niet. Zij mogen nog een paar weken in de bergen blijven. Lijkt het jouw een mooie ervaring om een seizoen als skileraar in de Alpen skiles te geven? Bekijk dan het totale Nederlandse opleidingsaanbod voor ski- en snowboardleraren.

Krijg jij maar geen genoeg van het skiën of snowboarden? Lijkt het je leuk om jouw passie over te brengen op andere? Twijfel dan niet en schrijf je vandaag nog in voor een van de vele skilerarenopleidingen die ons land rijk is. Er zijn verschillende opleidingsinstituten die verschillende opleidingen aanbieden. Op deze pagina hebben we alle opleidingen voor je verzameld en een duidelijk overzicht gecreëerd.

De verschillende opleidingen bieden verschillende mogelijkheden. Er zijn opleidingen voor ski- of snowboardleraren maar ook verschillende opleidingen voor leraren die in Nederland of Oostenrijk willen werken. Ook voor diegene die het skilerarenberoep willen combineren met het zien van de wereld zijn er mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een seizoen in Canada, Japan of Afrika.

Lees de ervaringen blogs om te lezen hoe leuk het lesgeven kan zijn. Wil je skiles gaan geven maar weet je niet waar je goed aan doet? Laat het ons weten zodat we je op weg kunnen helpen. Twijfel je nog of het geven van ski- of snowboardles iets voor jou is? Bekijk dan het filmpje en ervaar de heerlijke sfeer van dit schitterende beroep.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het