Vacatures voor de winter

Het winterseizoen begint bijna weer! Velen zullen misschien weer bij dezelfde skischool werken waar ze al langere tijd werken, maar misschien wil je wel graag van skischool wisselen? Of wordt dit je eerste seizoen en ben je er nog helemaal niet uit waar je graag zou willen werken? Wij helpen je natuurlijk graag een handje!

Anton aus Tirol, Winterberg of toch pizza op de piste?

Te beginnen met dé klassieker onder de skileraren: Westendorf in Tirol! Bij Snowsports Westendorf zoeken ze nog skileraren (minimaal met Anwärter diploma) voor het hele seizoen of de vakantieweken. Liever het hele seizoen net over de grens werken? Dan is Neue Skischule Winterberg misschien wel wat voor jou. Deze skischool zoekt nog seizoenskrachten die tussen de 18 en 30 jaar oud zijn.

Voor wat meer afwisselende bestemmingen ben je bij Skiland Skikampen aan het juiste adres. Zij zoeken nog ski- en/of snowboardleraren of begeleiders voor hun skikampen voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar oud. Met reizen naar Zwitserland, Italië en Oostenrijk zijn er mogelijkheden genoeg.

Heb jij ervaring met het begeleiden van mensen met een speciale hulpvraag? Solliciteer dan bij Uphill! Uphill is werkzaam in Nederland en Oostenrijk en maakt wintersport voor iedereen mogelijk.

Alleen skischool of toch nog wat extra’s?

Natuurlijk gaan we allemaal graag nog een drankje doen in de après-ski, maar wat nou als je toch liever nog wat zou willen bijverdienen om al die drankjes te kunnen bekostigen?

Bij Snowsports Westendorf zou je bijvoorbeeld ook nog in de skiverhuur kunnen werken. Hoe cool is het om met het nieuwste skimateriaal te mogen werken en te leren waxen/slijpen?! Ben je de ski’s juist helemaal zat en doe je liever iets anders? Vraag dan eens na bij de lokale après-skibar of de hotels in het dorp of ze nog horecatijgers zoals jij nodig hebben. Ook de supermarkten en winkels kunnen vaak nog wel wat handjes gebruiken.

Daydreaming…

Zit je vastgeroest in je vaste baan en kun je alleen maar dromen van werken in de sneeuw? Word dan lid van het team van Sneeuwsportleraren! Bij ons kun je geheel flexibel als blogger aan de slag: zo ben je toch nog een beetje met het skilerarenleven bezig. 😉

Hopelijk hebben we je een klein beetje op weg kunnen helpen, maar natuurlijk kunnen we niet alle vacatures hier uitlichten. Kijk voor alle vacatures op Skischolen – Sneeuwsportleraren en wie weet zit jouw droombaan er wel bij!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren