Verlanglijstje voor skileraren

De feestdagen staan weer voor de deur. Met de feestdagen gaat het om samenzijn met vrienden en familie, maar cadeautjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Het is bijna 5 december, daarom zette Maud de leukste Sinterklaascadeaus voor skileraren op een rijtje. Welke skileraar ga jij verrassen met een sintcadeau?

  1. Stox skisokken

Van skisokken kun je als skileraar zijnde niet genoeg hebben. Vaak ben je zo druk met lesgeven op de piste en dansen in de aprésski, dat je aan het wassen van je kleren niet toekomt. Een extra paar skisokken is dus altijd fijn! Stox heeft skisokken met high-tech compressie. Deze sokken zorgen niet alleen voor warme voeten, maar ook voorkomen ze vermoeide benen. De Stox sokken zorgen voor minder kans op blessures en minder last van spierpijn. Kortom, de perfecte skisokken voor een skileraar die urenlang op de latten staat! De sokken shop je hier.

2. Beanie van DETYS

Dat het belangrijk is om je warm aan te kleden op wintersport is voor ons geen nieuws. Belangrijk is natuurlijk wel dat jouw outfit niet alleen functioneel is, maar ook modieus. Het merk DETYS, don’t eat the yellow snow, biedt uitkomst! Hun gehele collectie is toegespitst op de fanatieke wintersporter. Hier vind je dan ook een perfect cadeau voor een skileraar. Met een muts van DETYS scoort de Sint dan ook zeker punten bij een skileraar. Met de 6 verschillende kleuren zit er voor een ieder iets bij! Je scoort hem hier.

3. Vola Racing wax

Er is niks vervelender dan ski’s die niet (goed) gewaxt zijn, daarom is de ‘Quick Boost wax’ van Vola Racing perfect! Deze wax is geschikt voor elke skiër of snowboarder die een wax nodig heeft voor de vele verschillende sneeuwomstandigheden. Het voordeel van deze wax is, dat hij maar 15 minuten nodig heeft om te drogen. Hierdoor kun je snel de piste weer op met perfect gewaxte latten.  Deze wax vind je hier.

4. Cadeaubon van Skishop Wolfskamer

Er gaat niks boven een goede voorbereiding op het winterseizoen. Wil je liever je ski’s of snowboard laten waxen en slijpen door iemand anders? Dan is een cadeaubon voor een onderhoudsbeurt bij de Wolfskamer perfect! Hier bieden ze verschillende services voor je ski’s en snowboard! Neem snel een kijkje op hun site.

5. Hardcase van Mariener

Wil je je gloednieuwe goggle goed beschermen tegen krassen? Dan is de ‘goggle hardcase’ van Mariener perfect! Hier past elke goggle in. De case is compact en handig om mee te nemen. Daarnaast beschermt hij je goggle tegen al het slechte. Deze accessoire mag dan ook zeker niet ontbreken in de rugzak van een skileraar. Je koopt de goggle hardcase hier.

6. MK Skiservice cadeaubon

Rondlopen in een gespecialiseerde skiwinkel als skileraar zijnde is als rondlopen in een snoepwinkel als kind zijnde. Niks is leuker dan een winkel waar ze werkelijk alles hebben rondom jouw grootste passie. MK Skiservice in Bilthoven is zo’n winkel! Je vindt hier werkelijk alles. Van skisokken tot ski’s, van goggle’s tot skischoenen. Een skileraar kan zijn hart hier ophalen. Wat ook nog fijn is, is dat je in deze winkel ook je ski’s en snowboard een onderhoudsbeurt kan geven! Dus je cadeaubon kan op twee manieren gespendeerd worden! Een cadeaubon bestel je hier.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren