Volg je passie en wordt skileraar!

Er zijn heel veel wintersporters die een heel jaar lang moeten uitkijken om één week per jaar te kunnen skiën. Vele zullen het leven van een skileraar als een droom beschouwen. Die droom kan makkelijker waarheid worden dan soms gedacht wordt. “Heb je een droom, leef die dan na!,” aldus Ben Daniel in de inspirerende promotie video van PSIA.

PSIA staat voor Professional Ski Instructors of America. Deze Amerikaanse organisatie heeft als doel het skiën en snowboarden te promoten doormiddel van ski- en snowboardlessen. In deze video komen enkele ski- en snowboardleraren aan het woord. Ze vertellen in een inspirerende video waarom zij voor dit beroep hebben gekozen.

Niet binnen hoeven te zitten achter een bureau maar tijdens je werk in de sneeuw kunnen staan. Éen week kan al genoeg zijn om te beseffen dat het leven als skileraar iets voor jou is. En de beslissing om het leven in de bergen op te zoeken kan je hele leven veranderen. Heb je een passie voor het skiën en snowboarden, leef daar dan naar!

Wil jij ski- of snowboardleraar worden? Lees hier hoe je die droom kunt realiseren!

Bron: thesnowpros.org

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze