Weet jij al wat je van de zomer gaat doen?

Het wintersportseizoen zit er voor vele al weer op en voor de gelukkigen die nog wat langer kunnen blijven is het ook al weer bijna voorbij. Weet jij al wat je van de zomer gaat doen? Ga je opzoek naar een baan zodat je volgend jaar weer de sneeuw in kan? Blijf je in Nederland of ga je werk zoeken over de grens?

Als je wilt ontsnappen aan het Nederlandse klimaat dan kun je er voor kiezen om werk te zoeken in het buitenland. Wie wil er nou niet nieuwe landen verkennen en andere talen leren spreken? Om dit alles te kunnen bekostigen kun je opzoek gaan naar lokaal werk. Wie droomt er nou niet van om te worden betaald om te zwemmen met dolfijnen, mountainbiken in de Alpen, surfen op de golven van Hawaii of bedienen op de witte stranden van Australië? Deze zomerbanen worden ieder jaar aangeboden aan vele die opzoek zijn naar seizoenswerk. Verrijk je kennis, leer een vreemde taal en beleef een unieke ervaring.

Entertainers, sportinstructeurs, hostesses, verkopers, secretaresses, onderhoudspersoneel, obers, koks, barkeepers, landarbeiders, au pairs… Er is voor elk wat wils in alle uithoeken van de planeet. Een seizoensbaan in het buitenland is het juiste plan voor skileraren die meer van de wereld willen zien.

Binnenland
Ga je liever niet naar het buitenland dan zijn er ook in Nederland voldoende mogelijkheden om de zomer te kunnen overbruggen. Denk hierbij aan het werken in de horeca, vakantieparken en de buitensportbranche. Dit zijn sectoren die vooral in de zomer opzoek zijn naar werknemers. In deze sectoren wordt er gezocht naar personeel van april tot oktober, de perfecte periode voor skileraren om de zomer te kunnen overbruggen. Heb je nog niet genoeg van het skiles geven dan kun je natuurlijk altijd opzoek naar een Nederlandse skibaan die nog opzoek is naar leraren voor in de zomer.

Een bijkomend voordeel van seizoenswerk in binnen- en buitenland is dat je aan het eind van het seizoen weer naar de sneeuw kan om daar als skileraar te werken. Het jaar daarop meldt je je in april weer bij je voormalige werkgever zodat je ook die zomer weer voorzien bent van werk.

Ben jij nog opzoek naar een leuke zomerbaan dan kun je kijken bij onze zomer vacatures.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren