Help! Een gat in de agenda!

Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij ook nog het skiseizoen. Zoals wel bekend is, is in Oostenrijk op dit moment de derde lockdown gaande. De deelstaten mochten weliswaar zelf beslissen of ze de skigebieden wilden openen vanaf kerst, maar tot zeker eind februari (’21) mogen de hotels nog niet openen. Echter, wij hebben stiekem nog goede hoop dat we dit seizoen toch nog van start kunnen en zitten dan ook niet stil. De aanhouder wint, toch?

Thuisblijvers

Enkele bloggers zitten nog in Nederland in afwachting van de opening van het skiseizoen. 
Blogger Frederique probeert in ieder geval wat sneeuwuurtjes te krijgen met haar werk in SnowWorld. Terwijl Sarah, bij gebrek aan werk, thuiszit en de uurtjes aftelt tot ze weer de bergen in kan. Blogger Kryschja heeft haar winterplannen totaal omgegooid. In plaats van een seizoen in de sneeuw, heeft ze een baan gevonden in Nederland en probeert hier een leventje op te bouwen – voor zo lang als het duurt. Net als een paar van onze bloggers die gewoon aan het werk zijn. Zo is Blogger Elske momenteel in Duitsland aan het werk. In plaats van de geplande vakantie in de sneeuw worden er nu maar extra veel squats gemaakt tijdens het sporten. Ook blogger Nádja heeft haar vakantiedagen ingeruild. Wij kijken allemaal hoopvol uit naar eind februari.

Oostenrijkers

Er zijn ook wat ‘Lucky Bastards’, die zich in ieder geval in Oostenrijk bevinden. Blogger Maud heeft alweer haar eerste pistekilometers gemaakt. Voordat de liften opengingen lag er al genoeg sneeuw om wat tourtripjes te maken, maar nu de gondel weer gaat staat ze elke dag met een brede lach op de latten in de sneeuw. Daarnaast worden er aan de einheimische kids ook genoeg uurtjes lesgegeven!

Lisanne zit ook in Oostenrijk maar aangezien er nog geen werk bij de skischool is, zit ze op dit moment vooral thuis. Blogger Kelly heeft de mogelijkheid benut om de feestdagen weer een keertje in Nederland te vieren en is inmiddels blij dat ze de pistes weer onveilig kan maken ;-).

Het is een raar jaar en wij van sneeuwsportleraren proberen de moed erin te houden dat we dit seizoen toch nog op de latten kunnen eindigen! Tips om jezelf toch nog een beetje te vermaken en ervoor te zorgen dat je in optimale vorm naar Oostenrijk gaat vind je hier.

Verveel jij je nog steeds?

Mocht je je dan nog steeds vervelen, dan kun je alvast inspiratie op doen op onze nieuwe website! Je kan je nu ook inschrijven en lid worden van Sneeuwsportleraren.nl. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwtjes en de vorderingen in onze webshop! 

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren