Hoe voorkom je koude voeten?

Tijdens de wintersport hoor je vaak mensen zeuren over koude voeten. Wie kent het niet? Je bent lekker aan het skiën of snowboarden en je merkt opeens dat je ijskoude voeten hebt. Ook het tegenoverstelde kennen we: skisokken die je voeten erg laten zweten en daardoor blaren veroorzaken. Dit zijn nog maar een paar problemen die skisokken veroorzaken. Maar hoe kun je dit nou voorkomen?

1: Trek elke dag nieuwe en schone skisokken aan en was ze regelmatig. Je collega’s in het skilerarenhuis zullen niet blij met je zijn als je elke dag dezelfde skisokken draagt.

2: Draag geen oude skisokken. Koop regelmatig nieuwe skisokken om slijtage tegen te gaan.

3: Voor skiërs onder ons: laat je binnenschoenen na elke skidag drogen, zo worden je sokken niet nat en kunnen zweetvoeten worden voorkomen.

4: Gebruik echte skisokken en niet je eigen ‘Happy Socks’. Als je echte skisokken gebruikt is de kans op blessures, blaren en zweetvoeten veel kleiner dan als je je normale sokken draagt. Echte skisokken zijn gemaakt om je voeten warm te houden ondersteuning te bieden tijdens een dag op de berg. Neem bijvoorbeeld de STOX-skisokken, deze zijn gemaakt van temperatuurregulerende materialen. Hierdoor blijven je voeten op een aangename temperatuur.

5. Last van pijnlijke voeten na het skiën? STOX-Skiing Socks zorgen voor een optimale bloedcirculatie in de benen waardoor spiervermoeidheid wordt vermindert en je zonder vermoeide benen of blessures op de piste staat.

GIVE AWAY!

Wil je nou elke dag fit piste staan zonder koude, pijnlijke voeten en kramp? Ga dan snel naar onze Instragram pagina. Hier geven we een paar skisokken van STOX Energy weg!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren