ISO-Kinetic skistokken

Dubbel dekker, dual radius, power-switch en liquid metal. We zijn er aan gewend geraakt dat skifabrikanten er alles aan doen om hun ski’s zo veelzijdig mogelijk te maken. De middenklasse en hoge segment ski’s zijn echte alles kunners en draaien net zo makkelijk lange als korte bochten op zowel hoge als lage snelheid. Stokken hoeven alleen maar de juiste lengte te hebben, of komt daar nu verandering in? Als je de product omschrijving van de skistokken van het merk Pole Position mag geloven wel.

ISO-Kinetic Ski Poles
Zonder andere extra functies zijn de ISO-Kinetic Ski Poles hoog waardige kwaliteitsproducten met componenten uit de world cup. Nauwkeurig uitgebalanceerd met hetzelfde aluminium als wordt gebruikt in de luchtvaart. Verstelbare handlussen in combinatie met een klassiek stevig race handvat zorgen voor een perfecte pasvorm voor de handen. Een duurzame punt en schroef bordjes maken het design compleet.

ISO-KineticDe beweging naar buiten brengen bevorderd de balans
De ISO-Kinetic Ski Poles zorgen voor een betere balans door het verlengen van de beweging rondom de balans assen. Door het aanbrengen van de roestvrijstalen gewichten bij de uiteinde van de stokken zal het evenwichtspunt naar buiten worden verplaats wat resulteert in een verbeterde stabiliteit. Een stabielere houding zal niet alleen het algehele vertrouwen verbeteren maar ook de timing en precisie van de bochten.

De stokken worden geleverd met twee sets verwisselbare roestvrijstalen gewichten van hoge kwaliteit. Hiermee kun je je eigen stabiliteit aanpassen door het gewicht gelijk of ongelijk te verdelen. Ongelijk werkt als training om de zwakkere arm te versterken. Heel simpel maar zeer effectief.

Race met ISO-Kinetic Ski Poles
Over-rotatie is de vijand van iedere wedstrijdskiër. Maar wanneer je deze krachten controleert kan het je nieuwe vriend worden. In het bijzonder op vlak terrein waar de extra power van de gewichten het zwaai moment van het lichaam vervangen door een stabiele torsie om zowel timing als precisie te verbeteren tussen de slalom poorten.
De ISO-Kinetic skistokken worden geleverd met 4 gewichten (2×10 gram en 2×20 gram).

Een nieuwe innovatie op het gebied van skistokken of slechts een mooie omschrijving van een paar gewone skistokken?

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren