1ste Europees kampioenschap formatie skiën in Samnaun

Van 24 tot 26 april 2015 wordt in Samnaun, Zwitserland, voor de eerste keer het Europees kampioenschap formatie skiën georganiseerd.  Spectaculaire combinaties en snelle bochten staan bij het formatie EK in het middelpunt. Teams uit heel Europa zijn uitgenodigd om naar het skigebied Silvretta Arena in Samnaun-Ischgl te komen en hun halsbrekende toeren op ski’s te vertonen. De deelnemers maken kans op interessante geldprijzen.

Skischolen, skiclubs en organisaties die verbonden zijn met de sneeuwsport mogen zich inschrijven. Ook samengestelde teams mogen deelnemen aan het kampioenschap. Het team moet bestaan uit 6 skiërs met maximaal 2 reserve deelnemers. Er wordt gestreden in de categorieën dames en mannen/gemixed. De geldprijzen die op het spel staan zijn niet mis. Het team dat de eerste plaats weet te bemachtigen wint €1200,-, de tweede en derde plaats ontvangen respectievelijk €800,- en €600,-.

De formatie afdalingen bestaan uit een kwalificatie en finale afdaling met verplichte elementen en elementen naar keus. De formaties worden beoordeelt door een internationale jury, die bekend zal worden gemaakt tijds de eerste team captains meeting.

Download hier de officiële uitnodiging of schrijf je hier in.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het