200 skileraren geven warming-up in Wenen

Ischgl luidt dit jaar het seizoen in met een bijzonder marketingsactie. Afgelopen zaterdag reisde 200 skileraren uit Ischgl af naar Wenen voor een bijzondere flashmob.

Afgelopen zaterdag verbaasde de bezoekers van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zich over de maar liefst 200, in het blauw gekleden, aanwezige skileraren midden in de stad. Op verschillende goed bezochte plaatsen in de stad, zoals de Stephansplatz en de Mariahilferstraße, warme de skiprofi’s zich op voor het komende winterseizoen. Onder de luid uit de speakers klinkende Ischgl-Song vermaakte zij de toeschouwers die dit jaar weer op wintersport gaan.

Andreas Steibl, bedrijfsleider van het tourismusverband Paznaun-Ischgl is blij met het resultaat. “We hebben vandaag in de binnenstad van Wenen laten zien waar Ischgl voor staat: opgewektheid, stemming en top-entertainment. Dankzij de ondersteuning van onze partners waren onze skileraren perfect op de warming-up voorbereid.

Ischgl staat bekend om haar hoge entertainment gehalte. Zo wordt het seizoen ieder jaar feestelijk geopend met wereldberoemde artiesten zoals Elton John, Rihanna en Robbie Williams, dit jaar is het de beurt aan James Blunt.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Word nu lid!

Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

Word lidRegistreer als leraar

Most Popular

Social Media

Related Posts

Even voorstellen…

In ‘Even voorstellen…’ laten wij jullie graag kennismaken met de gezichten achter de blogs van Sneeuwsportleraren.nl. Deze week stelt Mai zich aan jullie voor. Mai

Fiss in het zonnetje!

Door online te zoeken naar informatie over skigebieden kom je veel algemene informatie tegen. Een overload aan informatie over hotels, pistekilometers en toeristische activiteiten. Voor