200 skileraren geven warming-up in Wenen

Ischgl luidt dit jaar het seizoen in met een bijzonder marketingsactie. Afgelopen zaterdag reisde 200 skileraren uit Ischgl af naar Wenen voor een bijzondere flashmob.

Afgelopen zaterdag verbaasde de bezoekers van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zich over de maar liefst 200, in het blauw gekleden, aanwezige skileraren midden in de stad. Op verschillende goed bezochte plaatsen in de stad, zoals de Stephansplatz en de Mariahilferstraße, warme de skiprofi’s zich op voor het komende winterseizoen. Onder de luid uit de speakers klinkende Ischgl-Song vermaakte zij de toeschouwers die dit jaar weer op wintersport gaan.

Andreas Steibl, bedrijfsleider van het tourismusverband Paznaun-Ischgl is blij met het resultaat. “We hebben vandaag in de binnenstad van Wenen laten zien waar Ischgl voor staat: opgewektheid, stemming en top-entertainment. Dankzij de ondersteuning van onze partners waren onze skileraren perfect op de warming-up voorbereid.

Ischgl staat bekend om haar hoge entertainment gehalte. Zo wordt het seizoen ieder jaar feestelijk geopend met wereldberoemde artiesten zoals Elton John, Rihanna en Robbie Williams, dit jaar is het de beurt aan James Blunt.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren