23-jarige skileraar vermist

Een 23-jarige skileraar is als vermist opgegeven nadat hij is gaan skiën in het Amerikaanse Placer County resort. Afgelopen vrijdag zetten de politie een zoekoperatie in gang.

Carson May, een skileraar uit het Sugar Bowl Resort, is afgelopen donderdagmiddag gaan skiën. Aan het einde van de dag kwam hij niet opdagen toen zijn vriend op hem stond te wachten voor een lift naar huis.

Vrijdagochtend rond tien uur kreeg de ski patrol van het skigebied de melding binnen dat May vermist werd. Direct daarop werd een zoekactie gestart. Reddingswerkers zijn op ski’s en sneeuwscooters het gebied ingegaan opzoek naar de skileraar. De spullen van May werden aangetroffen in een locker in het skigebied. De voorkant van het skigebied werd uitgekamd en vrijdagavond werd ook de achterkant van het gebied nauwkeurig doorzocht. Helaas zonder resultaat.

Er wordt een signaal opgevangen van een mobiele telefoon aan de achterkant van de berg buiten het skigebied. De ski patrol kan kan niet bevestigen dat de telefoon zich bij May bevindt.

Afgelopen donderdagavond heeft er een sneeuwstorm over het gebied geraasd. De omstandigheden voor de zoekoperatie zijn momenteel gevaarlijk.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren