Wereldrecord grootste skiles waarschijnlijk verbroken

Ski- en snowboardleraren uit 160 skigebieden in Amerika deden afgelopen vrijdag mee aan de poging het wereldrecord voor grootste skiles te verbreken. De poging was een succes en het record lijkt verbroken te zijn.

“Ik ga er vanuit dat het record verbroken is. Waarschijnlijk duurt het nog even voor we daar zekerheid over hebben,” zegt Mary Jo Tarallo, uitvoerend directeur van de organisatie Learn to Ski and Snowboard. “Ik kan melden dat er duizenden deelnemers waren verspreid over heel Amerika. Guinness heeft hele strikte regels over hoe de aantallen worden geteld. Ik verwacht dat het proces nog enkele weken zal duren.”

De Guinness Word Record poging werd georganiseerd ter promotie van de Learn to Ski and Snowboard maand. Dit jaarlijkse initiatief moet zorgen voor een toename in de interesse in het volgen van skiles. Tarallo gaf aan dat de wereldrecord poging in dat opzicht een succes in geweest. “De media aandacht voor het evenement heeft de bekendheid van de wintersporten goed gedaan. We hebben voldoende aandacht weten te krijgen voor skileraren die met hun instructies mensen op een veilige manier kunnen laten kennismaken met de sport.”

Zodra het bericht naar buiten komt dat er spraken is van een nieuw wereldrecord zullen we daar over berichten.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde