Skileraressen kalender tegen borstkanker

Het idee van een kalender vol met schaars gekleden skileraressen is niet nieuw. De skileraressen van de Franse skischool Les Gets kwamen met het idee om zich op deze manier in te zetten in de strijd tegen borstkanker.

De foto’s van de schaars gekleden skileraressen worden gebruikt voor de 2016 kalender. De foto’s zijn zowel in de studio als in het besneeuwde landschap gemaakt. Skilerares Alexia Moussy kwam met het idee voor de kalender voor het goede doel. Samen met elf andere skileraressen ging ze op de foto.

Kalender Les Gets

De kalender is verkrijgbaar voor €10,- bij het bureau voor toerisme en de Franse skischool in Les Gets. Er zijn in één week tijd driehonderd van de duizend exemplaren verkocht. Wanneer de kalenders uitverkocht zijn hopen de skilerares erop dat er nieuwe examenplaten worden gedrukt voor een maximale opbrengst. Het ingezamelde geld gaat naar het Institut Curie in Parijs voor het onderzoek naar borstkanker.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren