Skileraressen kalender tegen borstkanker

Het idee van een kalender vol met schaars gekleden skileraressen is niet nieuw. De skileraressen van de Franse skischool Les Gets kwamen met het idee om zich op deze manier in te zetten in de strijd tegen borstkanker.

De foto’s van de schaars gekleden skileraressen worden gebruikt voor de 2016 kalender. De foto’s zijn zowel in de studio als in het besneeuwde landschap gemaakt. Skilerares Alexia Moussy kwam met het idee voor de kalender voor het goede doel. Samen met elf andere skileraressen ging ze op de foto.

Kalender Les Gets

De kalender is verkrijgbaar voor €10,- bij het bureau voor toerisme en de Franse skischool in Les Gets. Er zijn in één week tijd driehonderd van de duizend exemplaren verkocht. Wanneer de kalenders uitverkocht zijn hopen de skilerares erop dat er nieuwe examenplaten worden gedrukt voor een maximale opbrengst. Het ingezamelde geld gaat naar het Institut Curie in Parijs voor het onderzoek naar borstkanker.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en