World Snow Day krijgt 5de editie

Het evenement dat in het leven geroepen is door de internationale skivereniging FIS (Fédération Internationale de Ski) krijgt na een succesvolle 4de editie een vervolg. Op 17 januari 2016 vindt de 5de editie van World Snow Day plaats.

Het evenement werd dit jaar voor de 4de keer georganiseerd en was met 645 evenementen in 45 landen een groot succes. Word Snow Day is een initiatief van de FIS en richt zich op het introduceren van de sneeuwsport bij kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Deze doelgroep wordt aangemoedigd om de verschillende sneeuwsporten te gaan beoefenen.

“We zijn erg blij dat we de 5de editie van World Snow Day mogen aankondigen. Het nog jonge evenement heeft zich ieder jaar met een toenemend aantal organisatoren en deelnemers ontwikkeld. We verheugen ons op de ontwikkelingen die nog gaan komen,” aldus de FIS voorzitter, Gian Franco Kasper.

Benieuwd hoe de 2015 editie er aan toe ging? Bekijk hier de aftermovie.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde