World Snow Day krijgt 5de editie

Het evenement dat in het leven geroepen is door de internationale skivereniging FIS (Fédération Internationale de Ski) krijgt na een succesvolle 4de editie een vervolg. Op 17 januari 2016 vindt de 5de editie van World Snow Day plaats.

Het evenement werd dit jaar voor de 4de keer georganiseerd en was met 645 evenementen in 45 landen een groot succes. Word Snow Day is een initiatief van de FIS en richt zich op het introduceren van de sneeuwsport bij kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Deze doelgroep wordt aangemoedigd om de verschillende sneeuwsporten te gaan beoefenen.

“We zijn erg blij dat we de 5de editie van World Snow Day mogen aankondigen. Het nog jonge evenement heeft zich ieder jaar met een toenemend aantal organisatoren en deelnemers ontwikkeld. We verheugen ons op de ontwikkelingen die nog gaan komen,” aldus de FIS voorzitter, Gian Franco Kasper.

Benieuwd hoe de 2015 editie er aan toe ging? Bekijk hier de aftermovie.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren