Skileraren aan de finish van de Tour de France

Gister was het weer zover, de Tour de France ging van start met een rit van Mont Saint-Michel naar Utah Beach. De eerste etappe van de 103e ronde van De Tour eindigde met een ritwinst voor Mark Cavendish. Niet direct iets waar wij over zouden schrijven, maar er is dit jaar iets bijzonders gepland voor de finish. Bij de prijsuitreiking, op zondag 24 juli in Parijs, worden de winnaars dit jaar omringt door twintig skileraren van de ESF.

De route loopt door skigebieden als Mégeve, Le Grand Bornand en Morzine. De regie van het sportevenement zal deze gebieden zoals gewoonlijk schitterend in beeld brengen. De Franse skischolen organisatie ESF (Ecole du Ski Français) maakt dankbaar gebruik van het mediacircus rondom de Franse wielerronde.

skileraren frankrijk auto tour de france

Ter promotie van de Franse skigebieden rijden er tijdens de laatste etappe van de Tour twee auto’s van de ESF mee. Tijdens de uitreiking van de bolletjestrui zullen twintig skileraren, uitgerust met ski’s, rond het podium staan.

Bron: skiinformatie.nl

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren