Nieuwe skischool voor Dordrecht

Over een paar maanden is het in Zuid-Holland gelegen Dordrecht een nieuwe ski- en snowboardschool rijker. In September opent Round Hill haar deuren midden op de meubelboulevard lans de Mijlweg.

Een skibaan in Dordrecht is niks nieuws. Round Hill zal de derde skibaan worden in de Zuid-Hollandse gemeente. Uit onderzoek in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging is gebleken dat er in de regio voldoende wintersporters zijn voor een derde wintersport locatie.

Roundhill Dordrecht

Bij binnenkomst in het pand, direct aan de A16, springen de twee grote rolbanen direct in het oog. Niet alleen omdat de twee gloednieuwe banen beschikken over de laatste technologie maar ook omdat er voor de rest nog niks is. De lijnen op de vloer geven de indeling weer zoals die over een kleine drie maanden moet zijn. De bar, keuken, verhuur en kleedruimtes moeten nog worden gebouwd.

De twee skibanen bieden plaats voor zes volwassenen of acht kinderen per lesuur. Vanaf de ‘oneindige’ pistes hebben de bezoekers zicht op de snelweg A16. De skibanen beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van indoor rolskibanen. Dat moet het niet alleen voor de bezoekers een waar genot maken om er te komen skiën of snowboarden, maar ook voor de leraren om er te werken.

Eigenaar Ruben Kubinga gaf afgelopen week een interview aan RTV Dordrecht:

In September zullen de eerste lessen worden aangeboden. Een exacte openingsdatum is er nog niet maar het wintersportcentrum is al wel opzoek naar ski- en snowboardleraren. De vacature vind je hier.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren