Aanmelden voor de Eignungsprüfung Staatliche Skilehrerausbildung

Landes papieren op zak en wil je het schoppen tot Staatliche skileraar? Het is vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven voor de Eignungsprüfung 2016. De Eignungsprüfung is de toelatingstest die je positief moet afsluiten om deel te mogen nemen aan de Staatliche opleiding.

Om deel te mogen nemen aan de Eignungsprüfung moet je beschikken over een volledige Oostenrijkse Landes opleiding of een gelijkwaardige opleiding. Je moet het snowboard Anwärter diploma behaald hebben of een gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Daarnaast moet je een gezondheidsverklaring hebben die niet ouder is dan 6 maanden.

De Eignungsprüfung bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de reuzenslalom die binnen een bepaalde tijd moet worden geskied. Alleen wanneer je het eerste deel succesvol weet af te sluiten mag je aan het tweede deel deelnemen. In het tweede deel van de test worden de basistechnieken van het skiën getest op het gebied van schoolse vormen en terrein.

Inschrijven kan tot 15 december 2015 via de website van Snowsports Tirol.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en