Gratis skiles voor kinderen in Arosa

Ouders van kinderen die dit seizoen skiles krijgen in het Zwitserse Arosa hoeven daar helemaal niks voor te betalen. De lokale skischolen bieden gratis skiles aan voor kinderen die geboren zijn in of voor 1998.

Het aantal kinderen dat leert skiën wordt steeds kleiner. Ook in Zwitserland merken ze dat de belangstelling steeds minder wordt. Het skigebied Arosa wil haar jongste gasten stimuleren om weer de piste op te gaan om het plezier van de sport terug te krijgen. Samen met de lokale sneeuwsportscholen bied Arosa, met 225 kilometer aan pistes, de perfecte gelegenheid voor kinderen om in aanraking te komen met het skiën.

Na de succesvolle eerste editie in het seizoen 2012/2013 wordt de actie „Skischule inklusive“ ook dit jaar weer aangeboden. Samen met enkele sponsoren is de actie een echte meerwaarde voor families. kinderen en jeugdigen die geboren zijn in of voor 1998 profiteren van gratis ski- en snowboardlessen. Deze aanbieden geldt bij een verblijf van minimaal twee nachten in één van de deelnemende hotels en vakantiewoningen.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren