Beelden Oostenrijkse skilerarenkampioenschappen

Dat het seizoen ten einde loopt is te merken aan het grote aantal skilerarenkampioenschappen dat momenteel plaatsvindt. Afgelopen zaterdag was het erop of eronder voor de Oostenrijkse skileraren tijden de Österreichische Skilehrermeisterschaften 2016 in Maria Alm.

Skileraren uit heel Oostenrijk konden zichzelf of hun team opgeven voor de reuzenslalom of demonstratiewedstrijd. De piste condities waren door de bewolking en het warme weer niet optimaal. Ondanks dat wisten de deelnemende skileraren en skileraressen weer schitterende afdalingen in de sneeuw te toveren.

De reuzenslalom was zoals gewoonlijk weer een spektakel. Maar liefst 170 deelnemers verschenen aan de start om het op te nemen tegen hun collega’s. Of de titelverdediger, Christoph Schmießner, zijn Oostenrijkse titel heeft kunnen verdedigen zie je in deze documentaire.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het