Beelden Oostenrijkse skilerarenkampioenschappen

Dat het seizoen ten einde loopt is te merken aan het grote aantal skilerarenkampioenschappen dat momenteel plaatsvindt. Afgelopen zaterdag was het erop of eronder voor de Oostenrijkse skileraren tijden de Österreichische Skilehrermeisterschaften 2016 in Maria Alm.

Skileraren uit heel Oostenrijk konden zichzelf of hun team opgeven voor de reuzenslalom of demonstratiewedstrijd. De piste condities waren door de bewolking en het warme weer niet optimaal. Ondanks dat wisten de deelnemende skileraren en skileraressen weer schitterende afdalingen in de sneeuw te toveren.

De reuzenslalom was zoals gewoonlijk weer een spektakel. Maar liefst 170 deelnemers verschenen aan de start om het op te nemen tegen hun collega’s. Of de titelverdediger, Christoph Schmießner, zijn Oostenrijkse titel heeft kunnen verdedigen zie je in deze documentaire.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren