Zwitsers skilerarenkampioenschap groot succes

Op zaterdag vonden, voor de skileraren uit het Zwitserse Wallis, de Walliser Meisterschaften plaats. Ruim 200 skileraren van ski- en snowboardscholen uit Zwitserland deden mee in het skigebied Rosswald. Het schitterende weer zorgde voor een extra aangename dag.

In verschillende disciplines en categorieën verschenen de deelnemende skileraren en -leraressen aan de start. De categorieën verschilden van telemarken tot snowboardcross en van reuzenslalom tot demonstratie. In totaal deden er 210 leraren mee waaronder vele nieuwkomers.

Demo

“Het evenement was een groot succes,” zegt Dario Eyer, skischoolleider in Rosswald, tevreden. “Ook het weer heeft perfect meegewerkt en zich van zijn beste kant laten zien.”

De uitslagen van de verschillende disciplines kun je hier downloaden.

Bron: 1815.ch

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren