De ‘bewapende’ was slechts een onschuldige skileraar

Een angstig echtpaar heeft afgelopen dinsdag alarm geslagen omdat ze het vermoeden hadden dat er zich een bewapende man in de trein bevond. De politie rukte grootschalig uit op het treinstation van Ziegelbrücke in Zwitserland. De vermoedelijk bewapende man bleek een nietsvermoedende Engelse skileraar te zijn.

Het oudere echtpaar, dat afgelopen dinsdag een grootschalige politieactie te weeg bracht, hoeft niet op te draaien voor de gemaakte kosten. Beiden hebben met de beste bedoelingen gemeld dat er zich in de trein van Zürich naar Wenen een bewapende man bevond. De trein stopte daarom noodgedwongen op het station van Ziegelbrücke.

Tientalle politieagenten, waaronder een zwaarbewapende speciale eenheid, kwamen met zwaailichten op de melding af. Zowel de skileraar als het echtpaar zijn verhoord.

Het oude echtpaar is volgens de politie overweldigd door de moderne tijd. De 76-jarige man en de 72-jarige vrouw waren onder de indruk van de Engelssprekende man. Doordat beide elkaars gedachten hebben versterkt kwamen ze uiteindelijk tot de overtuiging dat de skileraar een wapen bij zich zou dragen.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren