De ‘bewapende’ was slechts een onschuldige skileraar

Een angstig echtpaar heeft afgelopen dinsdag alarm geslagen omdat ze het vermoeden hadden dat er zich een bewapende man in de trein bevond. De politie rukte grootschalig uit op het treinstation van Ziegelbrücke in Zwitserland. De vermoedelijk bewapende man bleek een nietsvermoedende Engelse skileraar te zijn.

Het oudere echtpaar, dat afgelopen dinsdag een grootschalige politieactie te weeg bracht, hoeft niet op te draaien voor de gemaakte kosten. Beiden hebben met de beste bedoelingen gemeld dat er zich in de trein van Zürich naar Wenen een bewapende man bevond. De trein stopte daarom noodgedwongen op het station van Ziegelbrücke.

Tientalle politieagenten, waaronder een zwaarbewapende speciale eenheid, kwamen met zwaailichten op de melding af. Zowel de skileraar als het echtpaar zijn verhoord.

Het oude echtpaar is volgens de politie overweldigd door de moderne tijd. De 76-jarige man en de 72-jarige vrouw waren onder de indruk van de Engelssprekende man. Doordat beide elkaars gedachten hebben versterkt kwamen ze uiteindelijk tot de overtuiging dat de skileraar een wapen bij zich zou dragen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde