Canadese skileraar overlijdt na skiongeluk

Een skiongeluk, in het Canadese skigebied Devil’s Elbow, heeft afgelopen zaterdag het leven gekost van een 63-jarige skileraar.

Op zaterdag 17 januari raakte een werknemer van de Kawartha Ski and Snowboard School tijdens een warming up op de piste betrokken bij een skiongeluk. De skileraar kwam hierbij om het leven.

De lokale politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeluk. De naam van de man is nog niet vrijgegeven. Wanneer er meer informatie naar buiten komt zullen we hier over berichten.

Update 21-01-2015
De uit Brooklin afkomstige skileraar Dave Day, 63, was een gepassioneerde skiër. Hij bracht zijn liefde voor het skiën tijdens zijn lessen graag over op kinderen. Afgelopen zaterdag, 17 januari, kwam hij te overlijden tijdens een skiongeluk op de piste in Manvers Township.

De politie van Kawartha Lakes laat weten dat Dave Day overleden is aan zijn verwondingen nadat hij buiten de piste in botsing is gekomen met een boom. Hij droeg op dat moment een skihelm.

“Collega’s en vrienden van de skischool zijn geschokt door zijn dood”, aldus Brent Pownall, directeur van de Kawartha Ski and Snowboard School.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en