Nieuw skileraren opleidingsinstituut: Snow College

Snow Academy, Skidôme en het Niederösterreichischen Landesskilehrerverband (N.O.E.S.L.V.) verenigen hun krachten om in België en Nederland ski- en snowboardlerarenopleidingen aan te bieden met Oostenrijkse erkenning. De nieuwe organisatie wordt officieel op 23 januari gepresenteerd en krijgt de naam ‘Snow College’.

Snow College
Snow College is een internationale organisatie voor skiërs en snowboarders met ervaren trainers op het gebied van Racing, Performance en opleidingen. In samenwerking met het Niederösterreichischen Landesskilehrerverband gaan ze erkende Oostenrijkse ski- en snowboardlerarenopleidingen aanbieden.

Snow College wordt meer dan een opleidingsorgaan. Naast opleidingen gaat de organisatie ook trainingsmogelijkheden aanbieden. Skileraren en aanhangers van skischolen kunnen deelnemen aan verschillende trainingen. Snow College gaat voorzien in de trainingen voor wedstrijdskiërs en -snowboarders en sportieve recreanten. De ski- en raceclubs die voortgekomen zijn uit de samenwerking tussen Snow Academy en Skidôme zullen verder gaan onder de naam van Snow College.

Lerarenopleiding
Voormalig Belgisch kampioen, Ronny Geerinck en voormalig lid van het Nationaal Nederlands Skileraren team, Nicky Broos, zullen in samenwerking met de Oostenrijkse hoofdopleider Johannes Putz, de leiding krijgen over de opleidingsafdeling van Snow College. Alle drie de mannen hebben een jaren lange ervaring als het gaat om het opleiding van wintersporters.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het