Nieuw skileraren opleidingsinstituut: Snow College

Snow Academy, Skidôme en het Niederösterreichischen Landesskilehrerverband (N.O.E.S.L.V.) verenigen hun krachten om in België en Nederland ski- en snowboardlerarenopleidingen aan te bieden met Oostenrijkse erkenning. De nieuwe organisatie wordt officieel op 23 januari gepresenteerd en krijgt de naam ‘Snow College’.

Snow College
Snow College is een internationale organisatie voor skiërs en snowboarders met ervaren trainers op het gebied van Racing, Performance en opleidingen. In samenwerking met het Niederösterreichischen Landesskilehrerverband gaan ze erkende Oostenrijkse ski- en snowboardlerarenopleidingen aanbieden.

Snow College wordt meer dan een opleidingsorgaan. Naast opleidingen gaat de organisatie ook trainingsmogelijkheden aanbieden. Skileraren en aanhangers van skischolen kunnen deelnemen aan verschillende trainingen. Snow College gaat voorzien in de trainingen voor wedstrijdskiërs en -snowboarders en sportieve recreanten. De ski- en raceclubs die voortgekomen zijn uit de samenwerking tussen Snow Academy en Skidôme zullen verder gaan onder de naam van Snow College.

Lerarenopleiding
Voormalig Belgisch kampioen, Ronny Geerinck en voormalig lid van het Nationaal Nederlands Skileraren team, Nicky Broos, zullen in samenwerking met de Oostenrijkse hoofdopleider Johannes Putz, de leiding krijgen over de opleidingsafdeling van Snow College. Alle drie de mannen hebben een jaren lange ervaring als het gaat om het opleiding van wintersporters.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren