Deer Valley skileraar overlijdt op laatste dag van het seizoen

Het Amerikaans skigebied Deer Valley sluit haar seizoen op een tragische manier af. Afgelopen zondag komt een skileraar in botsing met een liftpaal en overlijdt aan de gevolgen van het ongeval.

Het 42-jarige slachtoffer Rafal Uzieblo woonde in Pinebrook. De politie van Park City ontving de melding van het voorval rond 14:30 uur. Uzieblo overlijdt ter plaatse. Het onderzoek loopt maar er wordt uitgegaan van een eenzijdig ongeluk.

De woordvoerster van het skigebied laat weten dat het ongeluk plaats heeft gevonden op de Birdseye run welke bekend staat als een gemiddeld moeilijke piste. Uzieblo was 7 jaar werkzaam voor het skigebied als skileraar.

Zondag was de laatste dag van het skiseizoen in Deer Valley.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en