Snow College Challenge 2015

Op 26 april organiseert Skidôme samen met Snow College de Snow College Challenge 2015. Dit evenement wordt georganiseerd voor Nederlandse en Belgische sneeuwsportleraren, wedstrijdskiërs en sportieve wintersporters. De dag wordt begonnen met diverse trainingen en clinics. Aan het eind van de dag kunnen de deelnemers de strijd met elkaar aangaan in de reuzenslalom.

Vanaf 13:00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende clinics. Maak kennis met het freestyle-, buckel- en reuzenslalomskiën. Om 14:30 uur kan er worden getraind op de reuzenslalom en voor de overige aanwezige wordt er een skionderhoud clinic gegeven op wedstrijdniveau.

Om 16:00 uur verschijnen de eerste teams aan start voor de parallel reuzenslalom wedstrijd, met aansluitend de prijsuitreiking. Deelnemen loont zich want de prijs is er één om je uiterste best voor te doen. De hoofdprijs betreft een 4-daagse Hemelvaart training in Kaprun, ter waarde van €595,-! De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue en feest.

Wil jij samen met je collega-skileraren kans maken op deze mooie prijs of deelnemen aan één van de vele clinics? Schrijf je dan snel in! Inschrijven kan tot 20 april via info@snowcollege.nl. Meer meer informatie bezoek je de website van Snow College.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het