Snow College Challenge 2015

Op 26 april organiseert Skidôme samen met Snow College de Snow College Challenge 2015. Dit evenement wordt georganiseerd voor Nederlandse en Belgische sneeuwsportleraren, wedstrijdskiërs en sportieve wintersporters. De dag wordt begonnen met diverse trainingen en clinics. Aan het eind van de dag kunnen de deelnemers de strijd met elkaar aangaan in de reuzenslalom.

Vanaf 13:00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende clinics. Maak kennis met het freestyle-, buckel- en reuzenslalomskiën. Om 14:30 uur kan er worden getraind op de reuzenslalom en voor de overige aanwezige wordt er een skionderhoud clinic gegeven op wedstrijdniveau.

Om 16:00 uur verschijnen de eerste teams aan start voor de parallel reuzenslalom wedstrijd, met aansluitend de prijsuitreiking. Deelnemen loont zich want de prijs is er één om je uiterste best voor te doen. De hoofdprijs betreft een 4-daagse Hemelvaart training in Kaprun, ter waarde van €595,-! De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue en feest.

Wil jij samen met je collega-skileraren kans maken op deze mooie prijs of deelnemen aan één van de vele clinics? Schrijf je dan snel in! Inschrijven kan tot 20 april via info@snowcollege.nl. Meer meer informatie bezoek je de website van Snow College.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren