Duitsland zoekt sexy skileraren en skileraressen

Al 10 jaar lang tonen knappe skileraren en skileraressen dat ze ook wat te bieden hebben naast dat ze moeiteloos sierlijke bochten in de sneeuw kunnen toveren. Luchtig gekleed met veel sex-appeal tonen zij hun poses in de beroemde Skilehrer(innen)-kalender. Het Duitse Bild (nieuws en entertainment platform) is opzoek naar modellen voor de 2015 kalender.

De skileraren kalender is ondertussen begeerd en binnen de kortste keren uit de schappen verdwenen. De voormalige wedstrijdskiër en fotograaf Hubertus von Hohenlohe is geen onbekende als het gaat om het schieten van mooie plaatjes voor de kalender. Al meerdere malen was hij verantwoordelijk voor de inhoud. Playboy fotograaf Chris Thomson was ook al eens eerder van de partij. Zijn werk van 2009 werd al tot kalender van het jaar verkozen.

Voor de elfde editie is model Gitta Saxx verantwoordelijk. Het is voor haar een eer dat zij zich nu achter de camera mag bewijzen. “Ik heb er heel veel zin in dat ik voor een van de bekendste kalenders in de wereld de foto’s mag maken”.

Gezocht!
Voor de 2015 kalender zoeken de initiatief nemers van het project, Thomas Ebster en Gerhard Lucian samen met Bild nog skileraren en leraressen. Er ontbreken nog 3 skileraressen en 2 skileraren die zich voor de camera van Gitta Saxx van hun beste kant willen laten zien. Helaas zijn ze opzoek naar Duitse kandidaten, maar niet geschoten is altijd mis.

Geïnteresseerde sturen een sollicitatie email aan reisegewinnspiel@bild.de. Natuurlijk mag naast een portrait foto een foto in badkleding niet ontbreken. Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van het skileraar Anwärter diploma en een minimale ervaring hebben in het lesgeven.

Diegene die worden uitgekozen wacht een sexy professionele foto-shoot. Reis en hotel zijn inclusief. Daarnaast mogen zij de skikleding (jas, handschoenen, skischoenen etc. van iFlow Dalbello, Melon Helmets en Völkl) met een waarde van ruim €500,- houden.

Op de 2015 kalender moeten we nog even wachten maar de foto’s van het seizoen 2014 kun je bekijken op de website http://www.skilehrerinnen.at.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren