Skileraar in Arlberg in 3 weken

Wil je dit jaar nog skiles gaan geven in Oostenrijk, heb je nog geen opleiding gevolgd en nog geen skischool gevonden? Boek dan nu je zomervakantie naar het Oostenrijkse Hintertux.

Snoworks Gap
Midden in de zomer zijn de skipistes en liften op de Hintertuxer gletsjer nog steeds geopend. De Britse organisatie Snoworks Gap maakt hier dankbaar gebruik van en organiseert van 24 Juli tot en met 13 Augustus 2014 een 3 weken durende opleiding tot skileraar. Tijdens deze opleiding wordt je opgeleid tot level 1 Anwärter skileraar.

Opleiding met baangarantie
Met het Anwärter diploma ben je gekwalificeerd Oostenrijks skileraar en mag je lesgeven bij de skischolen in Oostenrijk. De opleiding begint met een 8 dagen duren training van een Oostenrijkse skiführer. Daarna ga je een 10 dagen durende opleiding in waarin je wordt beoordeelt op skivaardigheid, methodische kennis en didactische vaardigheid. Je dient de Duitse taal goed te beheersen omdat de volledige opleiding gegeven wordt in het Duits. Weet je de opleiding succesvol af te sluiten dan is er een baangarantie bij de Arlberg Ski School in Sankt Anton. Tijdens de opleiding komen er skileraren van deze skischool langs om alvast kennis te maken.

Tijdens je opleiding verblijf je in het hotel NeuHintertux op basis van half pension. Vliegtuig transfers van en naar München en liftpas zijn inbegrepen. Met een prijskaartje van £2,995.00 (€3700,00) is dit geen goedkope opleiding maar wel een opleiding die er op korte termijn voor kan zorgen dat jij over slechts een paar maanden het blauwe skilerarenpak van Arlberg Ski School aan mag trekken.

Voor meer informatie bezoek je de website van Snoworks Gap.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts