Eerste skischool ter wereld accepteert Bitcoins

In de afgelopen jaren is het aantal bedrijven dat Bitcoins als betalingsmiddel accepteert flink gegroeid. Na de horeca- en online winkel sector is het nu zelfs mogelijk om hoog in de bergen met deze online valuta te betalen.

Gasten van de in Obertauern, Oostenrijk, gelegen CSA Skischule Grillitsch & Partner kunnen vanaf nu hun skilessen betalen met Bitcoins. Hiermee is de skischool de eerste ter wereld die dit moeilijk maakt.

CSA Skischule Grillitsch & Partner is niet het eerste bedrijf in de bergen dat haar gasten de mogelijkheid biedt om met Bitcoins te betalen. Volgens de website coinmap.org zijn er momenteel 36 bedrijven in Oostenrijk die de online valuta accepteren. Bijzonder is de Rojacherhütte. Deze berghut ligt op 2718 meter en is alleen toegankelijk door middel van een ekele uren lange tocht door de bergen. Een normale wandelroute is niet aangelegd.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren