Eerste skischool ter wereld accepteert Bitcoins

In de afgelopen jaren is het aantal bedrijven dat Bitcoins als betalingsmiddel accepteert flink gegroeid. Na de horeca- en online winkel sector is het nu zelfs mogelijk om hoog in de bergen met deze online valuta te betalen.

Gasten van de in Obertauern, Oostenrijk, gelegen CSA Skischule Grillitsch & Partner kunnen vanaf nu hun skilessen betalen met Bitcoins. Hiermee is de skischool de eerste ter wereld die dit moeilijk maakt.

CSA Skischule Grillitsch & Partner is niet het eerste bedrijf in de bergen dat haar gasten de mogelijkheid biedt om met Bitcoins te betalen. Volgens de website coinmap.org zijn er momenteel 36 bedrijven in Oostenrijk die de online valuta accepteren. Bijzonder is de Rojacherhütte. Deze berghut ligt op 2718 meter en is alleen toegankelijk door middel van een ekele uren lange tocht door de bergen. Een normale wandelroute is niet aangelegd.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde