Is er nog plek voor een nieuwe skischool in Verbier?

Red Carpet Ski School heeft vorige winter een nieuwe vestiging geopend in Verbier. Deze winter zijn er meer skileraren aangenomen om de vraag naar skilessen aan te kunnen. Maar is er wel genoeg ruimte voor een nieuwe skischool in het Zwitserse skidrop?

Geen gebrek aan skischolen
Er is geen gebrek aan skileraren en skischolen in Verbier. Skischolen bevinden zich er in een competitieve branche. Je vindt er de grote skischool ESS, Le Fantastique, Adrenaline, Altitude en European Snowsports. Recent zijn hier nog de skischolen New Generation en Performance bijgekomen. Ook zijn er de kleine skischolen, zoals Powder Extreme, die zich richten op het off-piste skiën.

Red Carpet Ski School
Ondanks de grote hoeveelheid skischolen durft de skischool Red Carpet het vorig seizoen aan om na Champery en Leukerbad een skischool in Verbier te openen. Het team van de skischool bestaat nu uit 8 leraren.

“We prijzen onszelf voor onze service naar onze klanten toe. Ons kleine gemotiveerde team doet er alles aan om onze gasten de beste skilessen te geven,” aldus Luke Ackermann van Red Carpet.

De skischool heeft een maximum van 4 personen per groep en specialiseert zich in hun talen aanbod. De lessen worden aangeboden in het Russisch, Fins, Frans, Duits, Engels en Spaans. Deze maand wordt er een nieuw boekingsbureau geopend in de Jet skiverhuur om te kunnen voldoen aan de aanvragen.

“In Verbier draait het allemaal om kwaliteit en service en dat is wat we bieden bij Red Carpet. We bieden een persoonlijke aanpak die bij veel skischolen verdwijnt wanneer ze groter groeien,” voegde Luke Ackermann toe.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.