Is er nog plek voor een nieuwe skischool in Verbier?

Red Carpet Ski School heeft vorige winter een nieuwe vestiging geopend in Verbier. Deze winter zijn er meer skileraren aangenomen om de vraag naar skilessen aan te kunnen. Maar is er wel genoeg ruimte voor een nieuwe skischool in het Zwitserse skidrop?

Geen gebrek aan skischolen
Er is geen gebrek aan skileraren en skischolen in Verbier. Skischolen bevinden zich er in een competitieve branche. Je vindt er de grote skischool ESS, Le Fantastique, Adrenaline, Altitude en European Snowsports. Recent zijn hier nog de skischolen New Generation en Performance bijgekomen. Ook zijn er de kleine skischolen, zoals Powder Extreme, die zich richten op het off-piste skiën.

Red Carpet Ski School
Ondanks de grote hoeveelheid skischolen durft de skischool Red Carpet het vorig seizoen aan om na Champery en Leukerbad een skischool in Verbier te openen. Het team van de skischool bestaat nu uit 8 leraren.

“We prijzen onszelf voor onze service naar onze klanten toe. Ons kleine gemotiveerde team doet er alles aan om onze gasten de beste skilessen te geven,” aldus Luke Ackermann van Red Carpet.

De skischool heeft een maximum van 4 personen per groep en specialiseert zich in hun talen aanbod. De lessen worden aangeboden in het Russisch, Fins, Frans, Duits, Engels en Spaans. Deze maand wordt er een nieuw boekingsbureau geopend in de Jet skiverhuur om te kunnen voldoen aan de aanvragen.

“In Verbier draait het allemaal om kwaliteit en service en dat is wat we bieden bij Red Carpet. We bieden een persoonlijke aanpak die bij veel skischolen verdwijnt wanneer ze groter groeien,” voegde Luke Ackermann toe.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren