Illegale skileraren lopen in Italië tegen de lamp

De financiële politie van Bruneck, Italië, heeft meerdere personen staande gehouden die in de skigebieden van Kronplatz en Speikboden illegaal ski- en snowboardles aan het geven waren.

Tijdens een reguliere controle in Kronplatz hebben de ambtenaren twee personen staande gehouden die op het punt stonden te beginnen met hun skiles zonder over de juiste papieren te beschikken. De Sloveense skileraressen waren met een groep kinderen bezig die hesjes droegen met het opschrift van een Sloveense skischool. Één van de leraressen beschikte niet over de juiste opleiding om skiles te mogen geven en was net als haar collega niet aangemeld als skileraar bij de desbetreffende skilerarenvereniging.

De financiële politie nam dit voorval als gelegenheid om te attenderen op de grote hoeveelheid illegale skileraren in Zuid-Tirol. Het gaat hierbij meestal om personen uit Oost-Europa die zonder de juiste kwalificaties het beroep van skileraar uitoefenen.

Ook in Speikboden hebben de mannen van de financiële politie een snowboardleraar uit Zuid-Tirol gepakt die zonder opleiding en de juiste papieren aan het lesgeven was.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.