Gezocht: Skilerares van uitzonderlijk niveau

Om skiles te mogen geven moet je in het bezit zijn van een skileraren diploma. Ben je in het bezit van een niveau 4 kwalificatie dan bezit je het hoogst haalbare skileraren opleidingsniveau. Om te kunnen werken als skilerares bij het in St. Moritz (Zwitserland) en Val d’Isère (Frankrijk) gestationeerde Ladies Skiing heb hier echter niet voldoende aan.

Ladies Skiing
Ladies Skiing is een ski-onderwijs organisatie voor en door vrouwen. Het team bestaat enkel uit skileraressen met meerdere jaren ervaring die meerdere talen beheersen, beschikken over een universitair diploma en vele interesses hebben naast het skiën. Ze leveren een op maat gemaakte service voor bedrijven, reisorganisaties en educatieve diensten. Er worden ervaringsgerichte trainingen aangeboden waarbij het skiën wordt gebruikt met als doel het ontwikkelen van verschillende vaardigheden zoals zelfvertrouwen, leiderschap, samenwerken en risicobeoordeling. De trainingen zijn ontwikkeld voor vrouwelijke skiërs met een gemiddeld tot hoog ski niveau.

Filosofie
Vrouwen hebben een andere lichaamsbouw dan mannen, een andere spieropbouw en karakter. Al deze verschillen spelen een belangrijke rol in de manier waarop vrouwen skiën. Het doel van Ladies Skiing is het ontwikkelen van een onderwijs methode die aansluit bij de specifieke vrouwelijke kenmerken. Naast de trainingen wordt er een blog bijgehouden waarin vrouwen worden voorzien van professioneel advies op het gebied van skiën en fitness.

Skilerares gezocht
Het team van Ladies Skiing is opzoek naar een nieuwe collega. Je kunt toetreden tot het programma van Ladies Skiing en tegelijkertijd je normale werk voortzetten op een zelfstandige manier. Het gaat hier dus niet om een full-time baan. Je kunt een hoge dagelijkse vergoeding (in vergelijking tot standaard skileraren tarieven) verwachten naar niveau en de vereiste kwalificatie van de gasten.
De ideale kandidaat is in staat om een training/coaching rol te vervullen tijdens het werken met veel eisende zakelijke gasten.

Kwalificaties en vaardigheden
– MOU Card en/of Eidgenoessischer Fachausweis (BBT)/ Brevet Féderal + Eurotest en/of ISIA Card + Eurotest (om wereldwijd te kunnen werken zonder wettelijke beperkingen)
– Universitair diploma
– Vloeiende beheersing van de Engelse taal, spreken en schrijven (C1 niveau)
– Kennis van andere buitenlandse talen heeft de voorkeur
– Ervaring met internationale gasten van hoog niveau
– Zelfstandig/freelance of in staat om zelfstandig werk te beheren
– Uitstekend ski-technisch inzicht
– Uitstekende eigen ski-vaardigheid on- en off-piste
– Goede PC/Mac vaardigheden

Andere vereisten
– Woonachtig is één van de betere skigebieden van de alpen
– Meerdere interesse (andere sporten, hobby’s, culinaire interesse…)
– Hoog cultureel niveau
– Wedstrijd ervaring (voorkeur voor FIS niveau)
– Sterke persoonlijkheid
– Goede sociale vaardigheden en een klantvriendelijke houding
– Het vermogen om in een team te werken
– Het vermogen om werk zelfstandig te organiseren
– Doel gericht denken

Ben je geïnteresseerd en denk je binnen het profiel te passen stuur dan je CV + foto, referenties en multimedia materiaal inclusief ski beelden naar: daniela@ladiesskiing.com

Wordt je geschikt bevonden dan wordt je uitgenodigd om begin Augustus naar Zermatt (Zwitserland) of in Oktober naar Oostenrijk (Kaunertal of Piztal) te komen om het team van Ladies Skiing te ontmoeten.

Voor meer informatie en interessante blogs kun je de website van Ladies Skiing bezoeken.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren