Gratis leren snowboarden in Obereggen

Afgelopen zaterdag organiseerde het Italiaanse skigebied Obereggen een kosteloze snowboarddag. Het gebied organiseert de dag samen met snowboardmerk Nitro, de ski- en snowboardschool van Obereggen en skiverhuur Siegfried.

De eerste 25 kinderen die zich hadden aangemeld kregen een skipas, de uitrusting en een snowboardleraar op kosten van het gebied. Obereggen wil met deze actie kinderen de gelegenheid bieden de sneeuw en het snowboarden te leren kennen.

Tot grote vreugde van veel snowboarders en freestylers heeft ook de opening van het eerste snowpark van Obereggen plaats gevonden. Ondanks de geringe sneeuw die is gevallen heeft het skigebied met dank aan de moderne techniek er voor gezorgd dat meer dan 70% van de pistes geopend is.

Bron: stol.it

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren