Skischolen skiën weer met volle groepen

Het was de afgelopen weken toch een beetje spannend. Is er wel voldoende sneeuw gevallen? Hoe goed zijn de pistes? En komen de toeristen nog wel? Gelukkig kon menig skigebied vandaag de eerste dag van de kerstvakantie inluiden met volle pistes en heerlijk weer. Voor de skileraren betekende dat vandaag gezellig volle groepen.

Na ruim 9 maanden wachten konden vele Nederlandse skileraren afgelopen week eindelijk weer richting de Alpen reizen om daar tijdens de kerstvakantie les te geven. Maar net als vorig jaar was dit niet vanzelfsprekend en was het afwachten of de skigebieden open konden. Gelukkig konden de grote en hoger geleden gebieden, vaak beperkt, open.

Zoals gewoonlijk is de eerste week van de kerstvakantie minder druk bezocht dan de tweede week. Maar ondanks dat het volgende week waarschijnlijk nog drukker zal gaan worden stonden er vanochtend bij de skischolen weer tal van gasten. Volle kinder- en volwassengroepen slingerde vandaag weer sierlijk over de pistes. En hoe graag we ook wat meer sneeuw zouden willen zien kunnen we niet ontkennen dat het wel lekker vertoeven was vandaag in de zon.

Helaas is het hoogseizoen niet voor alle skigebieden goed begonnen. Gebieden die lager gelegen zijn konden vandaag hun deuren niet openen. De skischolen in deze gebieden kunnen momenteel niets anders doen dan proberen om hun gasten mee te nemen naar in de buurt gelegen skigebieden.

Hoe was jouw eerste dag?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het