Skischule Ischgl komt met freeride programma voor vrouwen

Met het nieuwe programma ‘Freeriden für Ladies’ kunnen vrouwen met speciale beginners lessen in Ischgl off-piste leren skiën. Skihuur, verzorging en wellness zijn inclusief!

Met het nieuwe programma ‘Freeriden für Ladies’ krijgen vriendinnen een snelcursus sneeuw- en lawinekennis, leren ze de voordelen van het freeriden en trainingen ze lichaamsspanning en evenwicht zodat ze door een goede techniek kracht kunnen besparen. En dat is belangrijk omdat bij off-piste skiën er een veel hogere weerstand is dan op de piste. Er wordt meer van de spieren gevraagd waardoor deze sneller moe worden.

“Omdat mannen meestal meer spieruithoudingsvermogen hebben kunnen ze de extra belasting buiten de piste makkelijker aan. Daarom focussen we ons bij vrouwen nog sterker op de techniek. De ervaring leert ons dat vrouwen beter leren als ze onder elkaar zijn,” aldus Alois Kurz, Skischulleiter van Skischule Ischgl.

Vrouwen boeken het nieuwe off-piste pakket inclusief skiverhuur, lunch in restaurant Vider Alp en voor het ontspannen van de spieren vrije toegang tot de wellnessruimte van het Silvretta Center. Het programma is via Skischule Ischgl te boeken vanaf €109,- per persoon.

Werken bij Skischule Ischgl? Bekijk hier de vacature.

Bron: x-aces.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts