Skischule Ischgl komt met freeride programma voor vrouwen

Met het nieuwe programma ‘Freeriden für Ladies’ kunnen vrouwen met speciale beginners lessen in Ischgl off-piste leren skiën. Skihuur, verzorging en wellness zijn inclusief!

Met het nieuwe programma ‘Freeriden für Ladies’ krijgen vriendinnen een snelcursus sneeuw- en lawinekennis, leren ze de voordelen van het freeriden en trainingen ze lichaamsspanning en evenwicht zodat ze door een goede techniek kracht kunnen besparen. En dat is belangrijk omdat bij off-piste skiën er een veel hogere weerstand is dan op de piste. Er wordt meer van de spieren gevraagd waardoor deze sneller moe worden.

“Omdat mannen meestal meer spieruithoudingsvermogen hebben kunnen ze de extra belasting buiten de piste makkelijker aan. Daarom focussen we ons bij vrouwen nog sterker op de techniek. De ervaring leert ons dat vrouwen beter leren als ze onder elkaar zijn,” aldus Alois Kurz, Skischulleiter van Skischule Ischgl.

Vrouwen boeken het nieuwe off-piste pakket inclusief skiverhuur, lunch in restaurant Vider Alp en voor het ontspannen van de spieren vrije toegang tot de wellnessruimte van het Silvretta Center. Het programma is via Skischule Ischgl te boeken vanaf €109,- per persoon.

Werken bij Skischule Ischgl? Bekijk hier de vacature.

Bron: x-aces.com

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren