Gratis skiles voor kinderen in Aletsch Arena

Met het gratis aanbieden van skilessen aan kinderen wil het skigebied Aletsch Arena het teruglopende aantal wintersporters tegen gaan.

De grote keus uit recreatieve- en vrijetijdsactiviteiten en gunstige last-minutes naar warme landen zorgt in de laatste jaren voor een daling in het aantal wintersporters. Steeds minder kinderen leren skiën. De Aletsch Arena in Zwitserland reageert hierop met het ontwikkelen van aantrekkelijke aanbiedingen. Net zoals vorig jaar krijgen de locale kinderen uit de kinderopvang en de eerste- en tweedeklas de seizoenskaart voor 2014/15 gratis.

Naar het motto “Wij maken skiërs” biedt de liftorganisatie van de Aletsch Arena bij de seizoenopening van 5 tot 8 december 2014 een gratis weekend aan voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Met deze actie wil het gebied families tegemoet komen en hun kinderen kennis laten maken met verschillende wintersporten. De jonge gasten overnachten kosteloos in het onderkomen van hun ouders, hebben gratis toegang tot het skigebied en krijgen gratis skilessen en materiaal.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren