Gratis skiles voor kinderen in Aletsch Arena

Met het gratis aanbieden van skilessen aan kinderen wil het skigebied Aletsch Arena het teruglopende aantal wintersporters tegen gaan.

De grote keus uit recreatieve- en vrijetijdsactiviteiten en gunstige last-minutes naar warme landen zorgt in de laatste jaren voor een daling in het aantal wintersporters. Steeds minder kinderen leren skiën. De Aletsch Arena in Zwitserland reageert hierop met het ontwikkelen van aantrekkelijke aanbiedingen. Net zoals vorig jaar krijgen de locale kinderen uit de kinderopvang en de eerste- en tweedeklas de seizoenskaart voor 2014/15 gratis.

Naar het motto “Wij maken skiërs” biedt de liftorganisatie van de Aletsch Arena bij de seizoenopening van 5 tot 8 december 2014 een gratis weekend aan voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Met deze actie wil het gebied families tegemoet komen en hun kinderen kennis laten maken met verschillende wintersporten. De jonge gasten overnachten kosteloos in het onderkomen van hun ouders, hebben gratis toegang tot het skigebied en krijgen gratis skilessen en materiaal.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het