Gratis skischool viert 75ste verjaardag

De beroemde Free Ski School in Lookout Pass start dit jaar op 10 januari haar 75ste seizoen. Bijna 500 kinderen tussen de 6 en 17 jaar zijn al ingeschreven voor het 10-weken lesprogramma.

Het in de Verenigde Staten gelegen Lookout Pass is zijn gratis skischool gestart in samenwerking met de ‘National Learn a Snow Sport Month’, een jaarlijks evenement voor het promoten van de sneeuwsport in januari, georganiseerd door regionale en nationale verenigingen. De skischool is een non-profit organisatie die studenten strekt uit de omgeving van Noord Idaho en West Montana. Sinds 1940 hebben vrijwillige skileraren zo’n 60.000 kinderen kennis laten maken met het skiën en snowboarden.

De gratis skilessen vinden iedere zaterdag plaats tot 14 maart. Er zijn lessen voor beginnende, licht gevorderde en gevorderde skiërs en snowboarders. Kinderen mogen deelnemen aan zo veel lessen als ze willen. Een liftpas is niet nodig tijdens de skilessen, voor materiaal moeten de deelnemers wel zelf zorgen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde